Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον τόπο να προσπαθούμε πολλές φορές να προβάλουμε τα κακώς κείμενα του ποδόσφαιρου μας. Πολλές φορές αυτά «πουλάνε» περισσότερο. Όμως υπάρχουν και κάποιες στιγμές που το ποδόσφαιρο αλλά και ο αθλητισμός γενικότερα σε κάνουν να υποκλιθείς στο μεγαλείο κάποιων οπαδών. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγοι οι πολλοί. Ή μήπως έχει; Γιατί αυτό που έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού και οι φίλοι της Πάφου στα παιχνίδια της ομάδας τους με την Ανόρθωση είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού. Το πανό των φίλων της Πάφου: «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Η πόλη που δεν γνώρισα αλλά αγάπησα» και αυτό των φίλων του Ολυμπιακού: «Αμμόχωστος-Λευτεριά-Επιστροφή» είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Καμία νίκη και κανένα πανέμορφο γκολ δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά τα δυο πανό. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι εδώ για να μας ενώσουν και όχι να μας χωρίζουν. Οι λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και τις Πάφου έδειξαν τον σωστό δρόμο σε όλους τους φανατικούς της κάθε ομάδας που πολλές φορές βρίζουν την Αμμόχωστο, την Κερύνεια και τα κατεχόμενα μας μέρη γιατί απέναντι τους είναι ένα προσφυγικό σωματείο ή ένα σωματείο που αλλά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι ίδιοι οι φίλοι της Ανόρθωσης αποθέωσαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και της Πάφου. Όπως αποθέωσαν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας τον Ολυμπιακό όταν στο «Μακάρειο» έπαιξε από τα μεγάφωνα το «Χώμα που περπάτησα», όπως αποθέωσαν οι φίλοι της Ανόρθωσης τους Παφίτες οπαδούς όταν άρχισαν να τραγουδούν το «Χώμα που περπάτησα» και όλο το γήπεδο τους χειροκρότησε και τους ακολούθησε. Αυτές είναι οι στιγμές που ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουμε στα γήπεδα μας. Πόσο εύκολο όμως είναι να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες εικόνες; Πόσο εύκολο είναι να αποβάλλουμε τον φανατισμό για ένα γκολ, ένα πέναλτι, ένα δοκάρι κτλ. Μέχρι τότε ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ως φωτεινά παραδείγματα τους μάγκες οπαδούς του Ολυμπιακού και της Πάφου. Εύγε παιδιά! ***Παλαιότερα και φίλοι της ΑΕΛ προχώρησαν σε παρόμοια κίνηση!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ