Ακολουθήστε μας στο Google news

Πάει καιρός αγαπητοί αναγνώστες να ασχοληθώ με την οικογένεια των διαιτητών ή κοράκων. Δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα της πληροφορίας, αλλά έχει μάθει και λαγωνικό του Αιχμηρού, ότι τους Τράττου και Μασιά στην ομάδα των Κυπρίων διεθνών, θα τους αντικαταστήσουν οι Λούκας Σωτηρίου και Νικόλας Νεοκλέους. Προσεχώς θα το ανακοινώσει το "Παλάτι".  Θα σταθώ λίγο παραπάνω στην περίπτωση Νικόλα Νεοκλέους. Ήταν αυτός που πριν 4 περίπου χρόνια, είχαν διαρρεύσει κασέτες (έγινε μεγάλο show στο κανάλι Sigma) ότι μιλούσε με το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας Μιχάλη Σπύρου (και παλιό διαιτητή) και ο τελευταίος φερόταν να του έλεγε να "κάψει" τις αριστερές ομάδες.  Γι αυτό και ο Σπύρου είχε χαρακτηριστεί τότε, ως "κουμμουνιστοφάγος". Ήταν την εποχή που ο Νεοκλέους, έκανε ακόμα παιχνίδια ομάδων μικρότερων ηλικιών.  Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον παλιό διαιτητή και μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας τον Νεοκλέους. Πλήρωσε κάμποσα λεφτά δικηγορικά έξοδα ο Μιχάλης Σπύρου, αλλά δεν του επεβλήθη σοβαρή ποινή. Η υπόθεση ουσιαστικά έκλεισε.  Ο Νικόλας Νεοκλέους έλαβε bonus, για εκείνες τις καταγγελίες, αφού τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι στον κατάλογο των διαιτητών Α' κατηγορίας. Προσεχώς θα λάβει ακόμα πιο μεγάλο "δώρο", αφού παίρνοντας την κάρτα του διεθνή διαιτητή, θα έχει και μεγάλα οικονομικά οφέλη, όταν θα τον ορίζουν να διευθύνει ευρωπαικά παιχνίδια.  Απλώς να θυμίσουμε ότι η ιστορία που σας περιέγραψα πιο πάνω, είχε ξεκινήσει μετά τις πολύκροτες καταγγελίες του Μάριου Παναγή. Για εκείνες τις υποθέσεις, να σας είμαι ειλικρινής, δεν έψαξα αν έκλεισαν ή ακόμα τρέχουν οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια.  Διευκρινίζω επίσης, ότι την "υπόθεση" εναντίον του Μιχάλη Σπύρου δεν την άνοιξε ο Παναγή, αλλά προφανώς την "έβγαλαν" παράλληλα κάποιοι κύκλοι για να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης προς άλλη κατεύθυνση.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ