Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από εννέα αγωνιστικές δράσης ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με απολογισμό 19 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1 την Αναγέννηση Δερύνειας και μετά την ήττα του Άρη από τον ΑΣΙΛ έμεινε μόνος του στην κορυφή. Ο έντονος συναγωνισμός για όλες τις θέσεις συνεχίζεται, καθώς ακολουθούν τρείς ομάδες με δεκαεπτά βαθμούς και άλλες τρεις με 15 βαθμούς. Όπως θα δείτε και στον βαθμολογικό πίνακα ο πρώτος από τον έβδομο έχουν διαφορά μόλις 4 βαθμούς. Ο Εθνικός Άχνας διατήρησε το αήττητο του όμως μετά το εκτός έδρας 0-0 με το ΘΟΪ Λακατάμιας έμεινε στους δεκαπέντε βαθμούς. Η ΜΕΑΠ πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της (2-0 την ΠΑΕΕΚ) και ανέβηκε στη δέκατη θέση. Ο ΑΣΙΛ με το νικηφόρο 1-0 πάνω στον Άρη ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που πέτυχε ο Ανδρέας Κωμοδίκης και καθόρισε το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο του φετινό. Ο απολογισμός της ένατης αγωνιστικής κατέγραψε 20 συνολικά τέρματα. Σε πέντε αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι, σε ένα οι φιλοξενούμενοι και σε δύο εμφανίστηκε το σημείο της ισοπαλίας. *Ο Οθέλλος διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή (22 τέρματα) και ο Άρης μαζί με τον Εθνικό Άχνας την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 6 τέρματα. *Ομόνοια Αραδίππου, Ακρίτας Χλώρακας και ΑΕΖ συνεχίζουν χωρίς ισοπαλία. Τις περισσότερες ισοπαλίες (6) έφερε ο Εθνικός. *Στον πίνακα των σκόρερ προηγούνται με επτά τέρματα οι Πέρεζ (Ολυμπιακός) και Σολάρι (Οθέλλος). Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία: https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282 Η βαθμολογία:
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ