Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομόνοιας 1948, Αδάμος Ευσταθίου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τους Τρούλλους FC στο Μακάρειο.

Αναλυτικά: «Όσα έγιναν χθες πριν το παιχνίδι είναι απαράδεκτα. Θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο. Έγινε ένα συγκεκριμένο περιστατικό και έχουν ευθύνη όσοι συμμετείχαν στο περιστατικό και όσοι δεν το απέτρεψαν και όσοι το προκάλεσαν. Η Αστυνομία έπρεπε να ήταν παρούσα. Είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που έγινε αστυνομική σύσκεψη επιπέδου Α΄ Κατηγορίας. Όταν πέρασε το λεωφορείο μέσα από τον κόσμο και ενώ δεν υπήρχε αστυνομία, καλύτερα να μην κάναμε αστυνομική σύσκεψη. Δεν γίνεται το λεωφορείο να πρέπει να περάσει μέσα από τους οπαδούς μιας άλλης ομάδας. Το ότι αλλάξαμε δύο γήπεδα για να μην γίνει το παραμικρό, είναι αστείο. Είναι κρίμα, όταν έγινε η υπερπροσπάθεια για να γίνει το παιχνίδι, η ομάδα των Τρούλλων αρνήθηκε να αγωνιστεί. Υπάρχουν μαρτυρίες με την αποστολή να κατεβαίνει από το λεωφορείο. Δεν μπορείς να λες ότι έχουν κλαπεί αποσκευές. Δεν μπορούν να λένε ότι έχουν εφτά τραυματίες. Τα αναπνευστικά προβλήματα ήρθαν μετά από μισή ώρα; Θα είναι σκάνδαλο από τη στιγμή που ο διαιτητής ήταν έτοιμος να κάνει το παιχνίδι, όπως και η αστυνομία, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, αν το συγκεκριμένο δεν κατακυρωθεί υπέρ της ομάδας. Όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο λεωφορείο της Μάντσεστερ Σίτι δεν έγινε ο αγώνας Υπάρχει και το περιστατικό με την τρομοκρατική επίθεση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Η βία υπάρχει μέσα στην κοινωνία. Και στα παιχνίδια των μικρών κατηγοριών υπάρχει βία. Παλαιότερα, έχουν συλληφθεί παράγοντες της ομάδα των Τρούλλων. Έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι επεισόδια».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ