Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανεπανάληπτες επιτυχίες καταγράφει το Τζούντο της Κύπρου στην πρώτη μέρα των ΑΜΚΕ που διεξάγονται στο Μαυροβούνιο, καθώς έχει χαρίσει στη χώρα μας τα πρώτα τέσσερα μετάλλια στη διοργάνωση!

Μάλιστα, η Κύπρος έχει ήδη και χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της (το 2017 είχαμε δύο αργυρά στα ατομικά), το οποίο εξασφάλισε ο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι στην κατηγορία των -60 κιλών, αφού αγωνιζόμενος σε round robin όμιλο, επικράτησε με ippon τριών εκ των τεσσάρων αντιπάλων του και πήρε την πρωτιά! Από εκεί και πέρα, τρεις αθλητές μας έχουν εξασφαλισμένο αργυρό μετάλλιο, καθώς αγωνιζόμενοι σε νοκ-άουτ αγώνες έχουν βρεθεί στους τελικούς. Η Σοφία Ασβεστά (-52 kg) νίκησε τη Μάρτινς από το Λουξεμβούργο και στα ημιτελικά την Αλάγκ από το Μονακό, ο Γιώργος Κρουσσανιωτάκης (-100kg) κέρδισε στα σημεία τον Ισλανδό Ντάβιντσον και τον Μαυροβούνιο Ντουμπρέτ, ενώ ο Άριστος Μιχαήλ (-81kg), που ξεκίνησε από τα ημιτελικά, επικράτησε του Μονεγάσκου Μπλανκ και επίσης προκρίθηκε στον τελικό. Πέραν των τεσσάρων σίγουρων μεταλλίων μας στο Τζούντο, η Κύπρος διεκδικεί και πέμπτο, καθώς ο Ρούντολφ Κουρτίδης (-73kg) μετά που κέρδισε με ippon τον Μπεσί από το Μονακό, έχασε στον ημιτελικό από τον Μαρτίνς (Ανδόρα) και θα παίξει για το χάλκινο. Τέλος, η Νικολά Ευριπίδου, που αγωνίστηκε σε όμιλο round robin, μέτρησε τρεις ήττες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια της και δεν διεκδικεί κάτι στο τέταρτο και τελευταίο της. Σημειώνεται πως οι τελικοί είναι ορισμένοι για το απόγευμα (17:00 ώρα Κύπρου) της Δευτέρας, ενώ θα ακολουθήσουν την Πέμπτη τα ομαδικά αγωνίσματα. Μπιτς Βόλεϊ: Με το αριστερό το ανδρικό δίδυμο Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στους ΑΜΚΕ Αντώνης Λιοτατής και Γιώργος Χρυσοστόμου. Το ανδρικό μας δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ, παρότι το πάλεψε αρκετά, έχασε στον πρώτο του αγώνα από το δίδυμο της Ανδόρας με 2-0, με 22-20 στο πρώτο σετ και 21-17 στο δεύτερο. Λιοτατής και Χρυσοστόμου θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στις 16:00 το Σαν Μαρίνο και χρειάζονται τη νίκη ώστε να έχουν ελπίδες για τις πρώτες δύο θέσεις του τετραμελούς ομίλου (τον συμπληρώνει το Λίχτενσταϊν), που δίνουν πρόκριση για τα ημιτελικά.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)-ThemaSports
07/07 @ 17:23

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με θριαμβευτή για άλλη μία χρονιά τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού, τα ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα 68ο Εφήβων και 55ο Νεανίδων.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός-ThemaSports
07/07 @ 17:10

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ