Ακολουθήστε μας στο Google news

Νίκη που της εξασφαλίζει μετάλλιο και της επιτρέπει να διεκδικήσει το χρυσό πήραν τα κορίτσια μας στο Μπιτς Βόλεϊ, την ώρα που η εθνική Γυναικών στην Πετόσφαιρα έχασε, παρά τη σπουδαία προσπάθεια, από το φαβορί και είδε την προσπάθειά της για την πρωτιά να δυσκολεύει. Mπιτς Βόλεϊ: «Απόλυτες» και φουλ για χρυσό! Aνίκητες παραμένουν Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου στους 18ους ΑΜΚΕ! Το γυναικείο μας δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ, μετά το 2/2 της Τρίτης, νίκησε και τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στο Λίχτενσταϊν, επίσης με 2-0 σετ (21-10, 21-14) και έχει εξασφαλισμένο το μετάλλιο, ενώ την Πέμπτη θα έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στο Μονακό (14:00 ώρα Κύπρου) να σφραγίσει το χρυσό! Υπενθυμίζουμε πως το Μπιτς Βόλεϊ διεξάγεται σε round robin σύστημα, δηλαδή οι έξι ομάδες βρίσκονται σε έναν όμιλο και παίζουν όλες μεταξύ τους. Πετόσφαιρα: Πάλεψαν μέχρι τέλους τα κορίτσια Εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί για την πρωτιά έκανε η εθνική μας ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών, χωρίς πάντως να συνοδευτεί από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Μαυροβουνίου, τα κορίτσια μας πάλεψαν μέχρι τέλους, ισοφάρισαν και τις δύο φορές που βρέθηκαν πίσω στα σετ, όμως έχασαν το πέμπτο και καθοριστικό. Έτσι, οι ελπίδες για χρυσό μετάλλιο έχουν μειωθεί αρκετά για την εθνική μας, που την Τρίτη ξεκίνησε με νίκη (3-0 την Ισλανδία) όμως θα συνεχίσει την προσπάθεια για διάκριση, με επόμενο αγώνα την Πέμπτη στις 10:00 (ώρα Κύπρου). Τα πράγματα θα μπορούσαν να ‘ταν διαφορετικά αν στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας κρατούσαν το προβάδισμά τους (18-11), όμως τελικά ηττήθηκαν με 25-21. Στο δεύτερο η ομάδα μας νίκησε με 25-19 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ, όμως έχασε το τρίτο με το αντίστροφο σκορ. Η εθνική μας κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι νικώντας το τέταρτο σετ με 25-18 αλλά στο πέμπτο έχασε με 15-11. Κύπρος (Γ. Νικολάκης): Γ. Σταυρινίδη (18), Κ. Ζακχαίου (11), Α. Χαραλάμπους (7), Ι. Λεωνίδου (5), Αι. Δημητρίου (4), Α. Ιορδάνου (4), Ρ. Στυλιανού (1), Ε. Μοσφιλιώτη (1), Β. Ριαλά, Χ. Δαυΐδ, Ει. Ιωάννου, Ε. Λεωνίδου, Σ. Ιωάννου, Β. Χατζηκωνσταντά Ευτύχιος Γιαξής Απεσταλμένος ΕΑΚ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός-ThemaSports
07/07 @ 17:10

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ