Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ τρέλανε τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον επιθετικό της Ίντερ να αποθεώνει τους Λουίς Σκόλα και Φακούντο Καμπάτσο.

Ποιος είπε πως τις επιτυχίες των Αργεντινών μπασκετμπολιστών δεν τις πανηγυρίζουν με την ψυχή τους και οι πρεσβευτές του ποδοσφαίρου στη χώρα του τάνγκο;
Ο Λιονέλ Μέσι αλλά και οι Σέρχιο Αγουέρο και Λιονέλ Σκαλόνι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Σέρτζιο Ερνάντες για μία ακόμα υπέρβαση που έκαναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τη νίκη επί της Γαλλίας (80-66) που τους έστειλε στον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ισπανία, ενώ στο δρόμο που χάραξαν ακολούθησε και ένας ακόμα διεθνής της αλμπισελέστε. Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον επιθετικό της Ίντερ να ανεβάζει φωτογραφία στο Instastory με τους Φακούντο Καμπάτσο και Λουίς Σκόλα με το εξής σχόλιο: "Γίγαντες!! Πάμε Αργεντινή".
Σημειώνεται πως ο Μαρτίνες έχει γεννηθεί στην Μπαΐα Μπλάνκα, όπως και ο θρύλος της Αργεντινής στο μπάσκετ Μανού Τζινόμπιλι, ενώ είναι μεγάλος φαν της πορτοκαλί μπάλας από τη στιγμή που ο μικρότερος αδερφός του, Χάνο, είναι μπασκετμπολίστας και παίζει στην εθνική Αργεντινής Κ16. Πηγή: Sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ