Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών δίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Μαρτίου τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της για προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA και έχει ως στόχο, με αντίπαλο την Αλβανία, το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα γίνει στο "N. Papas Group Αμμόχωστος - Επιστροφή" και θα αρχίσει στις 16:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Η ομάδα μας θέλει την στήριξη του κόσμου για να πετύχει τον στόχο της, κάτι που τονίζει στις δηλώσεις του και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης. «Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Αλβανία, την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αμμόχωστος» στις 16:00. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών. Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο και θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά ο κ. Τσολάκης, για να προσθέσει: «Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Όλες οι παίκτριες έχουν διάθεση και κέφι στις προπονήσεις. Η Αλβανία είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις αφού αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια, όμως νιώθουμε ότι είναι μια ομάδα στην έδρα μας με την οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και στις ποδοσφαιρίστριες μας και νομίζω όλοι μαζί θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε». Δείτε το video με τις δηλώσεις του: ΚΟΠ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ