Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο live podcast του Netcast Zone μίλησε ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομόνοιας 1948, Αδάμος Ευσταθίου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις λόγω κορωνοϊού.

Συνομιλώντας με τους Γιάννο Τραν και Πανίκο Κωνσταντίνου εξέφρασε την αντίθεση του για την πρόταση της ΚΟΠ προς τα σωματεία ενώ στη συνέχεια απάντησε και σε ερώτηση για το ποιο είναι το πλάνο της Ομόνοιας 1948 σχετικά με τους μισθούς των παικτών της στο σενάριο που διακοπεί και στο σενάριο που δεν διακοπεί το πρωτάθλημα. Όπως εξήγησε στις δηλώσεις του λόγω της καλής διαχείρισης στα οικονομικά της ομάδας δεν θα υπάρξει οικονομικό πρόβλημα για την φετινή σεζόν. Μάλιστα όπως δήλωσε ήδη έχουν καλύψει το 85-90% των εξόδων τους και σε περίπτωση που δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα κάνουν συμφωνία με τους παίκτες για να τους δώσουν κάποια μπόνους εάν επικυρωθεί η άνοδος στην Γ' κατηγορία. Στο σενάριο που επαναρχίσει το πρωτάθλημα «όλοι θα πληρωθούν τα συμβόλαια τους μέχρι και το τελευταίο σεντ, χωρίς οποιαδήποτε μείωση», είπε χαρακτηριστικά. Η δήλωση του και το βίντεο (όλα όσα είπε ο Αδάμος Ευσταθίου μετά το 2:02:00 στα τελευταία 40 λεπτά): Τι είπε ακριβώς: «Είναι ένας μήνας (Απρίλιος) όπου τουλάχιστον εμείς χάνουμε πολλά έσοδα γιατί εκτός από το γεγονός ότι θα παίρναμε τον τίτλο και την άνοδο, οπότε θα κάναμε και κάποιες φιέστες, παράλληλα χάνουμε και όλες τις εκδηλώσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε και με τον κόσμο μας. Λόγω του καλού προγραμματισμού που έγινε στην αρχή της χρονιάς και λόγω του ότι είχαμε αρκετά ανεβασμένο προυπολογισμό στα έσοδα και αρκετά κάτω στα έξοδα μπορώ να σου πω ότι δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Εννοείται ότι ο Απρίλιος θα θεωρηθεί νεκρός μήνας για όλους. Ουσιαστικά ακόμα και με τα οδοιπορικά και κάποια συμβόλαια με τον προπονητή κλπ που έχουμε, μας μένει ακόμη ένας μήνας να πληρώσουμε για να είμαστε πλήρως καλυμμένοι για όλη την χρονιά. Κάποιοι άλλοι συζητούν για το 70% και εμείς έχουμε ήδη καλυμμένο το 85-90% των εξόδων. Οπότε εάν και εφόσον δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε ποια συμφωνία θα κάνουμε εμείς με τους παίκτες μας. Μπορεί να δώσουμε κάποιο μπόνους λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου αφού δεν θα υπάρχει κάποιος άλλο μισθός. Αν αρχίσει το πρωτάθλημα εννοείται όλοι θα πληρωθούν τα συμβόλαια τους μέχρι και το τελευταίο σεντ, χωρίς οποιαδήποτε μείωση. Θεωρώ ότι μπορούμε, μην σας πω και ότι θα είναι πιο εύκολο αφού θα μας δοθούν 2-3 μήνες για να μαζέψουμε τα λεφτά, εάν θα παιχτεί το πρωτάθλημα τον Ιούνη. Από εκεί και πέρα προτιμούμε να παιχτεί το πρωτάθλημα, από την άλλη όμως φαίνεται πως δεν θα γίνει. Εμείς διατηρούμε τους παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση και τους στέλνουμε πρόγραμμα για το σπίτι. Εάν και εφόσον δεν γίνει το πρωτάθλημα και επικυρωθεί και η άνοδος μας στην Γ' κατηγορία τότε θα δούμε ποια θα είναι τα δεδομένα οικονομικά».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ