Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν άφησε αναπάντητες τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος της Ολυμπίας Λυμπιών, Τάσος Αναστασίου μιλώντας στον Super Sport FM για το χθεσινό ματς με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ολυμπιάς για τον πρόεδρο και οπαδούς της Ομόνοιας 29Μ Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο επικεφαλής του "τριφυλλιού", Αδάμος Ευσταθίου, διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες. Ανάμεσα σε άλλα είπε: «Δυστυχώς τα όσα έχει πει ο κ. Αναστασίου πρέπει να τα εξηγήσω. Έχει βγει κάποια άλλη ομάδα να εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά των οπαδών μας; Ο κ. Αναστασίου είναι γνωστό ότι ανακατώνει και όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Τάσος Αναστασίου και τον ξέρουν και οι άλλοι πρόεδροι. Αυτά έκανε και στο πρώτο παιχνίδι. Έχει δηλώσει κανένας παρατηρητής ότι συμβαίνει κάτι στα παιχνίδια μας όλο αυτό το διάστημα; Ήρθαν να συνοδεύσουν την ομάδα και εννοείται ότι τους είπαμε να μην μπουν μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Αναστασίου έβριζε τον κόσμο μας και τους έκανε άσεμνες χειρονομίες, αλλά οι οπαδοί μας δεν παρεκτράπηκαν και δεν μπήκαν στο γήπεδο. Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Θα σας στείλω φωτογραφίες για να δείτε πόσο κόσμο είχε η Ολυμπίας μέσα στο γήπεδο και έβριζαν τη μητέρα του τερματοφύλακα της ομάδας μας που είναι μόλις 19 ετών. Υπάρχει καταγγελία ότι εγώ έχω βρίσει τον οποιονδήποτε; Αυτό που τους ενόχλησε χθες, είναι ότι δεν τους αφήσαμε να κάνουν οτιδήποτε. Είναι η πρώτη ομάδα που δεν ήθελε να μπουν στο γήπεδο φωτογράφοι από δικά μας Μέσα. Και δεν ακούσαμε. Όλα αυτά όμως τα βγάζει από το μυαλό του ο κ. Αναστασίου».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ