Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου μετά το ματς με τον Ερμή αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχία των κυανόλευκων με την παραμονή στην α'  κατηγορία. Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντική μέρα για μας. Η χρονιά ξεκίνησε με τα χειρότερα δεδομένα για μας. Μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε βαθμούς, ευτυχώς όμως τελειώσαμε σήμερα όπως τελειώσαμε. Ευχαριστώ και συγχαίρω τον προπονητή μας, τους βοηθούς, τους ποδοσφαιριστές και όσους ήταν κοντά στην ομάδα, τους ανθρώπους που παλεύουν εδώ και τρεις μήνες σε αντίξοες συνθήκες για να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε, πανάξια. Παρότι παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές καταθέσαμε ψυχή και καρδιά. Θα αδικούμασταν αν φέρναμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Εδώ και ένα χρόνο δούλεψαν τόσο επαγγελματικά οι ποδοσφαιριστές, ίσως να μη δούλεψαν έτσι μεγάλες ομάδες. Είμαστε μια οικογένεια και γι' αυτό τα καταφέραμε Ο Ηλίας Χαραλάμπους έδεσε τους ποδοσφαιριστές και άλλαξε το κλίμα. Παλεύαμε παιχνίδι με παιχνίδι, παίρναμε αποτελέσματα, η ομάδα ανέβαινε και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε δίκαια και πανάξια. Δεν χάσαμε εκτός από την Πάφο και με τον ΑΠΟΕΛ. Σημαδιακή μέρα η σημερινή για το σωματείο μας. Έχουμε συμβόλαιο με τον Ηλία και για του χρόνου, είναι ευλογία που είναι εδώ. Ήρθε χωρίς περγαμηνές, αλλά έδειξε ότι είναι έξυπνος και ικανός. Ήταν η ψυχή της ομάδας».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ