Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αδάμος Ευσταθίου, εκτελεστικός γενικός γραμματέας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, μίλησε στο Κανάλι 6 και την εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα», για την κριτική που ασκείται στην ομάδα, για τη συμφωνία με τη Δόξα και τον Κώστα Χριστοδούλου Καραβίδα.

Οι τοποθετήσεις του:  Για τα σχόλια που γίνονται σχετικά με την προδιαγραφόμενη συμφωνία με Δόξα και Καραβίδα για το γήπεδο: «Ποτέ ξανά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν έγινε θέμα ποτέ για άλλη ομάδα και σε ποιο γήπεδο θα παίζει. Έχουμε πάει ακόμη και στο ΓΣΠ, το οποίο μπορεί να θέλει πολλά λεφτά, όμως μας βόλευε. Έχουμε συνεργαστεί με 11 σωματεία για γήπεδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με άλλα σωματεία που μπορούν να μας βοηθήσουν. Η ΑΕΛ παίζει στην Αρένα, ο Παπασταύρου μιλούσε και με την Ανόρθωση, δεν έγινε μόνο με εμάς. Προσπαθούν να αμαυρώσουν την προσπάθεια μας και προσπαθούν να πιαστούν από κάπου…». «Συγνώμη έχετε ασχοληθεί ποιοι είναι οι προέδροι των άλλων ομάδων που θέλουμε το γήπεδο; Το θέμα είναι πολύ απλό. Το πρώτο δημοσίευμα έλεγε ότι η ομάδα μας θα προχωρήσει με το γήπεδο και την απόκτηση 4 παικτών ως δανεικούς, ήταν όμως λανθασμένο. Εμείς μιλούσαμε μαζί τους μόνο για το γήπεδο. Εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ, της οποίας πρόεδρος είναι ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, με την γνωστή ιστορία της κάρτας φιλάθλου». Για τον τρόπο λειτουργίας της Ομόνοιας 29Μ: «Όταν κάναμε την ομάδα το 2018, είπαμε πως δεν θα κάνουμε τον Αστέρα Εξαρχείων της Κύπρου όμως η προσπάθεια ήταν να γίνουμε ένα λαϊκό σωματείο και να υπάρχουν κάποια λαϊκά μέτρα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε μόνο Κύπριους, δεν συνεργαζόμαστε με μάνατζερ, δεν φέρνουμε ξένους και το πρόβλημα είναι ότι θέλουμε το γήπεδο της Δόξας, και ναι όντως το θέλουμε». Για το ΓΣΠ και την Ομόνοια: «Έχει τεθεί ποτέ θέμα στα 70 τόσα χρόνια της Ομόνοιας θέμα για το γήπεδο που αγωνίζεται η Ομόνοια; Όταν πήγαιναν στο Δασάκι και πανηγύριζαν είπε κάποιος κάτι;» Για Παπασταύρου και Ομόνοια: «Η εταιρεία Ομόνοια ναι επέστρεψε στο θρόνο της. Ο κύριος Παπασταύρου έχει κάνει πέντε σωστά πράγματα, που έπρεπε να γίνουν από παλιά. Ο ΑΣΟΛ ήταν ένα αποτυχημένο σωματείο. Για κάποιους έφταιγε ότι ήταν σωματείο, όμως πέρσι στον ΑΠΟΕΛ ακούσατε κάποιο να φταίει την εταιρεία; Έχει σημασία ο τρόπος που δουλεύεις και τα άτομα και όχι το μοντέλο, οπότε εμείς πιστεύουμε ότι ο ΑΣΟΛ δεν έπρεπε να γίνει εταιρεία. Αυτά τα σχολιάσαμε το 2018, δεν χρειάζεται να τα συνεχίζουμε».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ