Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην Total Green αναφέρθηκε και στις επιτυχίες του ως παίκτης της Μπλάκμπερν και της Μάντσεστερ ενώ ξεχώρισε η αναφορά του για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μάλιστα ο Νορβηγός κόουτς αναφέρθηκε στην πίεση και τις απαιτήσεις όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Τι είπε: Για την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ ως ποδοσφαιριστής: «Ήμουν προνομιούχος και τυχερός που έπαιξα σε αυτές τις ομάδες, είχα τόσο καλούς συμπαίκτες και προπονητές. Ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που περίμενα σαν παιδί παίζοντας με τους φίλους μου στον δρόμο. Δεν ήταν εύκολη η ζωή με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προπονητή. Υπάρχουν πίεση, προσδοκίες και ευθύνες. Αυτό κάποτε το ξεχνά ο κόσμος που είναι απ’ έξω. Αν μπορείς να τα διαχειριστείς, είναι η καλύτερη ζωή. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Ομόνοια. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό των νέων και ταυτόχρονα να τους κάνουμε να διαχειριστούν την πίεση και τις προσδοκίες».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;-ThemaSports
03/07 @ 08:47

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;

Σε παρασκηνιακή στήλη άλλης ιστοσελίδας, γράφτηκε χθες, ότι ο Αντρέας Σάντης λογαριάζει να «επιστρέψει» στην δημοσιότητα. Φέρεται ενοχλημένος για κάποια απ’ αυτά που του καταλογίζονται, σε σχέση με την «διακυβέρνηση» που έκανε στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση…

CHALLENGE!-ThemaSports
02/07 @ 15:18

CHALLENGE!

Challenge στην πτήση με τους παίκτες της Ομόνοιας...

ΚΙΝΗΤΡΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:57

ΚΙΝΗΤΡΑ

Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει την σεζόν με μίνιμουμ στόχους την κατάκτηση του τίτλου και την... επιστροφή στην εξάδα.

ΑΜΟΙΒΑΙΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:38

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Αμοιβαία είναι η εκτίμηση Κβιλιτάια και διοίκησης του ΑΠΟΕΛ...

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο; -ThemaSports
02/07 @ 10:53

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο;

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στην Ανόρθωση είναι λογικό να προβληματίζονται αν θα δώσουν τις 50 χιλιάδες ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, για να γίνει δικός τους – με ελευθέρα- ο Τσίκο Μπάνζα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ThemaSports
01/07 @ 19:10

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μέσω των φιλικών αγώνων ο Νταβίντ Γκαγέγο δοκιμάζει διάφορες σκέψεις και με την πάροδο του χρόνου η ενίσχυση θα του δώσει την ευκαιρία για την διαμoρφώσει το πλάνο των βασικών επιλογών, κυρίως 1-2 θέσεων καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αγορά για σημαντικά deals.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ