Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε... σχεδόν κανονικές συνθήκες θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2022, με το Πεκίνο να ακολουθεί το μοντέλο της «φούσκας», όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές.
Οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου διαβεβαίωσαν σήμερα (09/11) τους συμμετέχοντες ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε σχεδόν κανονικές συνθήκες, αλλά μέσα σε μια «φούσκα»! Συγκεκριμένα, οι Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, χωρίς θεατές από το εξωτερικό και με όλους τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε καθημερινά τεστ για τον κορονοϊό, καθώς η Κίνα ακολουθεί μια πολιτική μηδενικού Covid-19, χρησιμοποιώντας ορισμένα από τα πιο αυστηρά μέτρα στον κόσμο. Πάντως, πολλά πράγματα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Aγώνων παραμένουν αβέβαια, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διανομής των εισιτηρίων στους ντόπιους θεατές, οι οποίοι θα διαχωριστούν από τους αθλητές και το υπόλοιπο προσωπικό στις εγκαταστάσεις στο Πεκίνο και στην πόλη Ζανγκιάκου στην επαρχία Χεμπέι…
Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αθλητές, δημοσιογράφοι, προσωπικό και εθελοντές θα παραμείνουν περιορισμένοι, στα πρότυπα που καθιέρωσε πρώτο το ΝΒΑ. Ωστόσο, υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρονται από τα αξιοθέατα του Πεκίνου, όπως η περιοχή των μπαρ και η αγορά μεταξιού, θα είναι διαθέσιμες μέσα στη «φούσκα». Θα υπάρχουν επίσης παντοπωλεία και καταστήματα για ψώνια, με πωλητές να πωλούν αναμνηστικά, ξένες κουζίνες και μπίρες στις εγκαταστάσεις,
sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ