Έγινε μεγάλο παιγνίδι στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Μέσα Γειτονιά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου, που όπως είπε και ο Τεχνικός Σύμβουλος και Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Φράγκος, «ήταν διαφήμιση για την κυπριακή υδατοσφαίριση».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Νικήτρια τελικά η ομάδα της Μέσα Γειτονιάς με 12-11, που πλέον βάζει γερή υποψηφιότητα για τον τίτλο (πολλά θα εξαρτηθούν και στον αγώνα αυτής της βδομάδας με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας). Στους άλλους δυο αγώνες ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας νίκησε τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου με 28-3 και ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου νίκησε τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού με 15-10.

ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 11-12

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Μέσα Γειτονιά αποτελεί την καλύτερα απόδειξη για τα βήματα προόδου που πραγματοποίησε η υδατοσφαίριση στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Παιγνίδι ψηλού επιπέδου, με πολλή ποιότητα και ντέρμπι με τα όλα του, με την Μέσα Γειτονιά να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη. Μια νίκη που αυξάνει τις πιθανότητες της για κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Μονιούδης ήταν ο πρώτος σκόρερ για του νικητές με τρία γκολ και για τον ΑΠΟΕΛ ο Νικολάου με τέσσερα.

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Αν., Αλκιβιάδης, Κουταλιανός, Μερκουριάδης (2), Λοίζου, Γεωργαλλής, Μελής, Κλεοβούλου (2), Μπουρνάζος (1), Νικολάου (4), Προδρόμου (2), Βασιλείου Κ., Λεμέσιος, Νικολαίδης, Χριστοφίδης.

ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ( Σάκκος Αργύριος) : Κονναρής, Μοδέστου (2), Ιωαννίδης Π., Χριστοφή Κ., Κορράδου, Γεωργίου, Μονιούδης (3), Ιωάννου (2), Ιωαννίδης Γ. (2), Nikolov (2), Trusico (1), Ευριπίδου, Τσαγγάρης, Χριστοφή Α., Ζήκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

Το παρών του στον αγώνα έδωσε και ο Τεχνικός Σύμβουλος και Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ήταν ένας αγώνας μεταξύ δυο ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με την Λάρνακα, το οποίο πήγε γκολ με γκολ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και που στο τέλος έκανε την ανατροπή η ομάδα της Μέσα Γειτονιάς κερδίζοντας τον αγώνα. Πέρα από το αγωνιστικό μέρος αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, παράγοντες του παιχνιδιού που έδωσαν μαθήματα για το «ευ αγωνίζεσθαι». Μετά το τέλος αυτού του σημαντικού παιχνιδιού, η εικόνα όλων να αλληλοσυγχαίρονται έδωσε το μήνυμα για το πως πρέπει να γίνονται οι αγώνες για το άθλημα μας και ότι ο ανταγωνισμός τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης. Βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές του αγώνα που έδειξαν ότι αξίζουν αυτήν την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας για τα πολύ δύσκολα ματς. Ένα άλλο σημείο που θέλω να σταθώ είναι ότι παρακολουθώντας τους αγώνες του Σαββατοκυρίακου σε Λεμεσό και Λευκωσία, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τη ανοδική απόδοση όλων των ομάδων και ειδικά των μικρών κατηγοριών Κάτι που αποτελεί βασικό στόχο της Ομοσπονδίας και με την συνεργασία όλων πιστεύω να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ – Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-28

Εκδρομή αναψυχής για τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας στην Πάφο, όπου και αντιμετώπισε τον Ν.Ο. Πάφου. Η ομάδα του Τζόρτζ Ναρούζ επεκράτησε 28-3 και πλησίασε τον ΑΠΟΕΛ στον πόντο ενώ έχει και ένα αγώνα λιγότερο. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Χριστόφορος Παλλήκαρος με δέκα γκολ και από τους γηπεδούχους Τοουλιάς, Γεωργίου και Μπαραντσίκοφ πέτυχαν από ένα γκολ.

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ (Zubacheva Ekaterina): Σαρρής, Τοουλιάς (1), Γρηγορίου, Χατζηευσταθίου, Γεωργίου (1), Χρίστου, Νεοφύτου, Baranchikov (1), Κεσίδης.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Narouz George): Τομάζος Αν., Λοίζου, Παπαφιλίππου (1), Τομάζος Στ. (2), Γιασουμή (1), Σιόκουρος (4), Παλλήκαρος Μ. (2), Παναγιωταράς Ε. (1), Παλλήκαρος Χρ. (10), Τόγκας (6), Κακουλής, Αυξεντίου (1), Θεμιστοκλέους, Παναγιωταράς Θ.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ –Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 10-15

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, καθώς επεκράτησε του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού με 15 – 10. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Lashch με 4 γκολ, ενώ για τους νικητές από τρία γκολ πέτυχαν οι Μάρκου, Μακρή, Καλοψιδιώτης και Χαμίτης.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Θεοδοσίου Ορέστης): Μαυρομιχάλης, Μυλωνάς, Λαζάρου, Κωνσταντινίδης (1), Σουρουλάς (1), Goloup, Ιωάννου, Ψαράς Απ., Lashch (4), Ψαράς Π.(2), Μιχαηλίδης (2), Συλικιώτης, Φαντάκος, Φραγκέσκου.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (Ποτζίδης Κωνσταντίνος): Παπασπυρόπουλος, Μάρκου (3), Μακρή (3), Καλοψιδιώτης (3), Βαφειάδης (2), Παπασπύρου (1), Χαμίτης (3), Χρυσοστόμου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ           8        21
  2. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ                        7        16
  3. ΑΠΟΕΛ                                         7        13
  4. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ                      6        12
  5. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ               8        12
  6. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ                         8          1
  7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ                              8          1

Πηγή: koek.org.cy

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»-ThemaSports
07/10 @ 13:52

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOUNTAIINBIKE 

Πρεμιέρα το Σαββατοκυρίακο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ-ThemaSports
04/10 @ 17:38

Πρεμιέρα το Σαββατοκυρίακο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου το 42ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ, με τη διεξαγωγή των πρώτων τεσσάρων αγώνων, τρεις εκ των οποίων θα γίνουν το Σάββατο και άλλος ένας την Κυριακή.

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με την οικογένειά του-ThemaSports
03/10 @ 21:15

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με την οικογένειά του

Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2013, ο Μίκαελ Σουμάχερ μαζί με την οικογένειά του βρίσκονταν στις γαλλικές Άλπεις για σκι, ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα στον ελεύθερό του χρόνο.

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Χάντμπολ-ThemaSports
26/09 @ 12:00

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Χάντμπολ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Sabbianco Aνόρθωση και τον Παρνασσό, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ανοίγει η αυλαία της σεζόν 2024-25 στο Χάντμπολ. Ο αγώνας του 36ου ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» - Ελευθερία.

ΚΟΕ : Επανεκλογή Γεώργιου Χρυσοστόμου στην Προεδρία και συνεργατών του με ισχυρή πλειοψηφία-ThemaSports
26/09 @ 11:56

ΚΟΕ : Επανεκλογή Γεώργιου Χρυσοστόμου στην Προεδρία και συνεργατών του με ισχυρή πλειοψηφία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, η 44η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που ήταν παράλληλα και Εκλογική. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν οι Αξιωματούχοι και τα Μέλη του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου για τον Ολυμπιακό κύκλο 2024-2028.

Επανεξελέγη Πρόεδρος της ΚΟΕ ο Γεώργιος Χρυσοστόμου-ThemaSports
26/09 @ 08:26

Επανεξελέγη Πρόεδρος της ΚΟΕ ο Γεώργιος Χρυσοστόμου

Στην Προεδρία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για μια νέα τετραετία επανεξελέγη ο Γεώργιος Χρυσοστόμου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ