Ανάρτηση από τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομονοιας 29Μ, Αδάμο Ευσταθίου, ο οποίος κάνει λόγο για υποκρισία της UEFA σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Η υποκρισία της UEFA

Όταν το 2014 το Ισραήλ βομβαρδιζε ασταμάτητα την Γάζα αποφασίσαμε, στον ευρωπαϊκό αγώνα στα Σκόπια (φώτο) που παίζαμε εκείνες τις μέρες, μπροστά από το κεντρικό μας πανό να βάλουμε μια παλαιστινιακη σημαία.

Έτρεξαν που λέτε τότε οι σεκουριτυ να κατεβάσουν την σημαία και ο παρατηρητής του αγώνα μας απειλούσε ότι θα φάει μεγάλη καμπάνα η ομάδα μας για πολιτικό πανό. Εννοειτε πως 90 λεπτά δεν κατέβηκε.

Σήμερα οι ίδιοι, οι υπερασπιστές του No politica στα γήπεδα, έτρεξαν να αποκλείσουν την Σπαρτάκ Μόσχας από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σήμερα δεν έχουν πρόβλημα όχι μόνο να πολιτικοποιησουν το ποδόσφαιρο αλλά και να τιμωρήσουν μια ομάδα για πράξεις του κράτους στο οποίο ανήκει.

Βέβαια τόσα χρόνια δεν απέκλεισαν ποτέ τις Ισραηλινες ομάδες όταν έσφαζε το κράτος του Ισραήλ τα παιδιά της Παλαιστίνης, ούτε τις Τουρκικές ομάδες όταν ο Ερτογάν έσφαζε Κουρδους στη Βόρεια Συρία, ούτε που κρατούν την μισή Κύπρο κατεχόμενη, ούτε απέκλεισαν τις ομαδες της Αγγλίας όταν οι Βρετανοί εσφαζαν τα παιδιά στο Ιράκ, ούτε η Φιφα τόλμησε ποτέ να αποκλείσει του Αμερικανούς από τις διεθνείς διοργανώσεις ενώ αιματοκυλησαν όλο τον πλανήτη και εννοείτε δεν έχουν κανένα πρόβλημα για το επερχόμενο βαμμένο με το αίμα χιλιάδων εργατών μουντιάλ του Κατάρ.

Αλήτες, μαφιόζοι, υποκριτές, τσιράκια των φονιαδων των Λαών. Αυτοί ελέγχουν το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδοσφαιρο. Ας το έχουμε υπόψη κάθε φορά που πίσω από την ταμπέλα του No politica θέλουν να μας φιμώσουν.

Υ.Γ. - Επειδή όπως έχουν γίνει οι εποχές για να μην παρεξηγηθείς πρέπει να τα εξηγείς όλα. Εννοείτε πως τάσσομαι κάθετα ενάντια στην εισβολή στην Ουκρανία κι ας μην συμφωνώ με το καθεστώς του Κιέβου. Όπως κάθετα ενάντια τάχθηκα στην εισβολή στο Αφγανιστάν κι ας μην συμφωνούσα με τους Ταλιμπάν, όπως τάχθηκα ενάντια στην εισβολή στο Ιράκ κι ας μην συμφωνούσα με τον Χουσειν και οπως τάσσομαι ενάντια στους βομβαρδισμός της Γάζας κι ας μην συμφωνώ με την Χαμας. Οσοι νεοφιλελεδες όμως σήμερα σκίζουν τα ιμάτιά τους για την Ουκρανία ας μας θυμήσουν τη στάση κράτησαν και κρατούν για όλα τα πιο πάνω».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα-ThemaSports
05/07 @ 15:59

Ανακοίνωσε Μιχαηλίδη και Βασιλέα

Η ανακοίνωση της ΑΠΕΠ.

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου-ThemaSports
04/07 @ 12:16

Ανακοίνωσε την επιστροφή Χρυσοστόμου

H ανακοίνωση του Χαλκάνορα.

Ανανέωσε ο Δημητρίου-ThemaSports
04/07 @ 12:55

Ανανέωσε ο Δημητρίου

Η ανακοίνωση της Κοφίνου.

Δεύτερη θητεία...-ThemaSports
04/07 @ 10:22

Δεύτερη θητεία...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕΚ Κολοσσίου.

Η νέα διοίκηση του Διγενή Μόρφου-ThemaSports

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ