Ο παλαίμαχος του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την ισοπαλία με την Πάφο και τη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για το ματς με την Πάφο: «Σε αυτό το γκρουπ δεν θα έχει εύκολα παιχνίδια. Θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες από όλες τις ομάδες. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί και για εμένα δεν ήταν έκπληξη η ισοπαλία με την Πάφος. Ήλπιζα ότι και με στενό σκορ θα κατάφερνε να πάρει τη νίκη. Καμία άλλη ομάδα πλην του Απόλλωνα φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει την Πάφο στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Αυτό που ξένισε δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά η εικόνα της ομάδας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Η Πάφος εδικαιούτο να κερδίσει, είχε καλύτερες ευκαιρίες και δοκάρι. Μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή δεν δικαιούται να κάνει μόνο 2-3 τελικές απέναντι στην ομάδα που είναι 6η».

Για τη συνέχεια: «Ο Απόλλωνας έχει βάλει δύσκολα στον εαυτό του. Θέλει τεράστια ψυχικά αποθέματα στα πλέι οφ. Στο τέλος δείχνεις τον χαρακτήρα σου και πόσο έτοιμος είσαι να κατακτήσεις το τρόπαιο. Υπάρχει πίεση, όμως ο κόσμος καλά κάνει και βάλει πίεση γιατί θέλει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Τσόρνιγκερ και οι παίκτες από τη στιγμή που υπέγραψαν στην ομάδα ήξεραν την πίεση. Δεν πρέπει όμως να ξεγράφουμε τι έκανε μέχρι σήμερα ο Απόλλωνας που είναι και πρώτος με πέντε βαθμούς διαφορά. Χρειάζονται στήριξη παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο προπονητής ξέρει που είναι το πρόβλημα και θα το λύσει. Αν καταφέρει ο Απόλλωνας να πάρει από 10-12 βαθμούς συν η διαφορά που έχει, τότε θα πάρει τον τίτλο».

Για την εμφάνιση: «Κάποιοι παίκτες… κρύφτηκαν τώρα που καίει το σίδερο. Όχι εσκεμμένα. Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Πρέπει κάποιοι να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους. Τώρα γεμίζει και η ομάδα. Μου φάνηκε παράξενο που τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο στη συνέντευξη Τύπου ο Τσόρνιγκερ, όμως αυτός είναι, δεν κρύβεται, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Το βλέπουμε σε όλες τις τοποθετήσεις του. Σίγουρα έχει και αυτός ευθύνες».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και τον κόσμο: «Κυνηγά και η Ανόρθωση την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόσμος είναι διψασμένος και θα σπρώξει την ομάδα για να κατακτήσει το τρόπαιο που αγγίζει τα τελευταία 10 χρόνια και δεν παίρνει στα χέρια της».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη συγκέντρωση για τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)-ThemaSports
08/07 @ 21:30

Πρώτη συγκέντρωση για τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/07) στο προπονητικό ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, κ. Αντριάν Γκούλα.

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ