Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετράκη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Για το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα θέλουν να φτάσουν στους τέσσερις και περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι δύσκολο να πεις ότι κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Μπορώ να πω ότι και οι δύο ομάδες έχουν ανοδική πορεία. Η Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική στο ΓΣΠ κέρδισε το ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες, δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα σε κάποια ομάδα. Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ θα ψάξουν τη ρεβάνς».

Πως περιμένει να προσεγγίζουν το παιχνίδι οι δύο προπονητές: «Πάντα ένας αγώνας κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικός από κάποιο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ίσως να είναι πιο συντηρητικοί στα πρώτα λεπτά, και στη συνέχεια ο καθένας να βρει τα πατήματα του και να ψάξει να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Η πορεία τους δείχνει ότι είναι δύο ομάδες πάρα πολύ καλές. Τις θεωρώ ισοδύναμες. Μπορούν κόντρα σε οποιοιδήποτε αντίπαλο να διεκδικήσουν και να πάρουν τη νίκη».

Σχόλιο για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ εντυπωσιακό. Ακόμη και η Πάφος και ο Άρης θα διεκδικήσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη με αξιώσεις. Ακόμη και ο Απόλλωνας χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για το πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Όποια ομάδα μείνει ανεπηρέαστη μέσα στη διαδικασία των κακών αποτελεσμάτων, είναι αυτή που θα είναι περισσότερο κερδισμένη στα πλέι-οφ. Σίγουρα θα παίξει ρόλο η συνέπεια στα αποτελέσματα, αλλά και η συνέπεια στο πως διαχειρίζονται το ψυχολογικό κομμάτι».

Αν μπορεί το πρωτάθλημα το Απόλλωνας: «Του δίνω προβάδισμα για τον τίτλο. Η ομάδα έχει το πλεονέκτημα, αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια αγωνιστική κάμψη, αλλά αυτό το περνάνε όλες οι ομάδες. Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που χρειάζονται. Για μένα είναι πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον τρόπο που τοποθετούνται δημοσίως. Νομίζω με λίγη προσοχή θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα».

Για την ΑΕΚ: «Δεν κρίνω με βάση τη στιγμή. Η ΑΕΚ έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, πέρασε μια περίοδο που δεν ήταν η καλύτερη. Δεν άλλαξαν τρόπο, κράτησαν μια ενιαία στάση, και όλοι μαζί κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση».

Για Ομόνοια και ΑΕΛ: «Στην ουσία τους έμεινε μια τελευταία ευκαιρία για να βγουν Ευρώπη. Σίγουρα η χρονιά δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, όμως τα λάθη συμβαίνουν για να βελτιώνουν τις ομάδες».

Για τον Μπεργκ: «Πέτυχε σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια ο κύριος Μπεργκ. Νομίζω όμως ότι ήταν ένας κύκλος που άρχισε να κλείνει. Και οι δύο πλευρές κέρδισαν από αυτή τη συνεργασία. Ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος για την Ομόνοια».

Αν τον προσέγγισε κάποια ομάδα: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν προπονητή. Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει καιρός, υπομονή και βλέπουμε».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Είναι έτοιμος και αυτός να επιστρέψει. Νομίζω ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με το νησί. Νομίζω θα ήθελε, αυτή είναι η αίσθηση μου».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών-ThemaSports
05/07 @ 11:57

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την παραχώρηση οικονομικών κινήτρων στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ