Οι δηλώσεις του παλαίμαχου του ΑΠΟΕΛ, Τάκη Αντωνίου στον Super Sport FM για το μεγάλο διπλό των γαλαζοκιτρίνων και το φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Με πολλή αγωνία όπως εξελισσόταν και με μεγάλη ικανοποίηση όπως τελείωσε. Δεν ήταν σπουδαίος ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε να περιορίσει αρκετά την ΑΕΚ που κατ’ εμένα είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τον σχηματισμό του, έδειξαν τις αρετές τους και οι παίκτες. Το μέταλλο της ομάδας δεν φαίνεται από τον χθεσινό αγώνα, εγώ κοιτάζω ότι ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε τέσσερις ήττες στις πρώτες 6-7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μάλιστα οι τρεις σερί. Από τότε δέχθηκε μόνο μια ήττα και είχε συντελεστή -8 τέρματα. Τώρα έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις και αυτό είναι που δείχνει ότι έχει μέταλλο η ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό το μέταλλο δίνει τον τίτλο, όμως μπορεί να το διεκδικήσει. Υπάρχουν δυσκολίες ακόμα, ένας αγώνας να πάει στραβά κυρίως με τον Απόλλωνα αλλάζουν τα δεδομένα».

Για τους Εφραίμ και Καρώ: «Οι λεπτομέρειες έχουν και όνομα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αρχίζω από τον Εφραίμ και καταλήγω στον Καρώ. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πολλά φάουλ και κόρνερ χωρίς να αξιοποιηθούν, όμως όταν μπήκε ο Εφραίμ είδατε που έστειλε τη μπάλα και ήρθε το γκολ. Είναι ένας ποιοτικός που είχε τα προβλήματά του, όμως όσο είναι διαθέσιμος και υγιείς είναι στο πιο ψηλό επίπεδο και μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για ενδεχόμενη νίκη επί του Απόλλωνα: «Αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ, κάτι που εύχονται και όλες οι ομάδες του πρώτου γκρουπ, θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Με εξαίρεση την Πάφο που έμεινε πίσω, όλες οι άλλες ομάδες ορέγονται το πρωτάθλημα».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ