Με αφορμή την κλήση του Μαρίνου Τζιωνή στην Εθνική Κύπρου για τα παιχνίδια με την Εσθονία, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον διεθνή άσο, σε σχέση με τις επιδόσεις του στην Εθνική μας ομάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, Μαρίνος Τζιωνής, επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου για τα παιχνίδια με την Εσθονία για τα πλέι-άουτ του UEFA Nations League. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου στο «A. Le Coq Arena» στο Ταλίν της Εσθονίας και ο καθοριστικός δεύτερος αγώνας θα γίνει στις 29 Μαρτίου στο «AEK Αρένα» στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο 20χρονος άσος, ο οποίος έχει ήδη καταγράψει 13 συμμετοχές με την Κύπρο, θα ενταχθεί στην Εθνική του ομάδα μετά τον Σαββατιάτικο (19/03, 17:00) αγώνα της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι εναντίον της Σικάγο Φάιαρ FC.

Ο Τζιωνής εκπροσώπησε προηγουμένως την Κύπρο σε επίπεδο Νέων U-17 και U-19, συμμετέχοντας σε προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 το 2018 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 το 2019, πριν εισέλθει στην Εθνική ομάδα των ανδρών τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στους δύο μήνες που ακολούθησαν, αγωνίστηκε πέντε φορές βασικός και είχε έξι συνολικά συμμετοχές στο UEFA Nations League 2020-21, καθώς οι Κύπριοι τελείωσαν με ρεκόρ 1-4-1. Κατά τη διάρκεια του 2021, ο Τζιωνής ήταν στην εντεκάδα στις τέσσερις από τις έξι εμφανίσεις της Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Είναι ένας από τους τρεις παίκτες U22 που μπήκαν στην ομάδα. Μαζί με τους Ευρωπαίους Λόγκαν Ντένμπε και Ρόμπερτ Βολόντερ, ο Τζιωνής συμμετείχε και στους τρεις πρώτους αγώνες του συλλόγου μας αυτή τη σεζόν. Ήρθε από τον πάγκο στην ήττα από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ FC και στη νίκη επί της Χιούστον Ντίναμο FC, πριν κάνει την πρώτη του παρουσία στην εντεκάδα στο MLS στην ήττα από τους Κολοράντο Ράπιντς το Σάββατο.

Ο Τζιωνής εντάχθηκε στην Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο, μετά από μία εξαιρετική περίοδο στον σύλλογο της Ομόνοιας Λευκωσίας, όπου σημείωσε 15 γκολ σε 88 εμφανίσεις από το 2018 μέχρι την αναχώρηση του για το Κάνσας Σίτι. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ομόνοια, κέρδισε έναν τίτλο πρωταθλήματος και συμμετείχε σε 18 αγώνες στις τρεις πιο διάσημες διοργανώσεις συλλόγων της Ευρώπης: το UEFA Champions League, το Europa League και το Europa Conference League».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νεϊμάρ έζησε τον αποκλεισμό της Βραζιλίας σε κλαμπ και ξέσπασε σε κλάματα... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:41

Ο Νεϊμάρ έζησε τον αποκλεισμό της Βραζιλίας σε κλαμπ και ξέσπασε σε κλάματα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νεϊμάρ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όταν η Βραζιλία αποκλείστηκε από το Copa America, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Απίστευτο: Παίκτης της Βραζιλίας έκανε... μία σωστή πάσα σε όλο το ματς και αυτή ήταν της σέντρας!-ThemaSports
07/07 @ 20:57

Απίστευτο: Παίκτης της Βραζιλίας έκανε... μία σωστή πάσα σε όλο το ματς και αυτή ήταν της σέντρας!

Ο Έντρικ ήταν «ανύπαρκτος» για τη Βραζιλία στο ματς με την Ουρουγουάη, και έκανε μόλις μία σωστή πάσα σε 90 λεπτά, αυτή στη σέντρα του αγώνα!

Η εντυπωσιακή Κολομβιανή φίλαθλος που... έριξε τα social media! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 19:56

Η εντυπωσιακή Κολομβιανή φίλαθλος που... έριξε τα social media! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία άκρως εντυπωσιακή φίλαθλος της Κολομβίας μαγνήτισε τα βλέμματα πριν την αναμέτρηση με τον Παναμά.

Απίθανη πρόκριση των Καναδών στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα, σε τρομερό παιχνίδι-ThemaSports
06/07 @ 08:57

Απίθανη πρόκριση των Καναδών στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα, σε τρομερό παιχνίδι

Ο Καναδάς έγραψε ιστορία στην πρώτη συμμετοχή του στο Copa America, αφού επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) της Βενεζουέλας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή. Πήγε στράφι το μυθικό γκολ του Ροντόν για την Βενεζουέλα.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει ποσοστό... 50% στα πέναλτι που εκτέλεσαν αντίπαλοι της Αργεντινής!-ThemaSports
05/07 @ 08:22

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει ποσοστό... 50% στα πέναλτι που εκτέλεσαν αντίπαλοι της Αργεντινής!

Μόνο τα μισά πέναλτι που έχουν εκτελέσει οι αντίπαλοι της Αργεντινής απέναντι στον Εμιλιάνο Μαρτίνες έχουν μπει γκολ.

Τα χρειάστηκε η Αργεντινή, αλλά πέρασε με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!-ThemaSports
05/07 @ 07:44

Τα χρειάστηκε η Αργεντινή, αλλά πέρασε με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Με ήρωα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είχε δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, η Αργεντινή κατάφερε να αποκλείσει τον Ισημερινό 1-1 (4-2 πεν.) και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ