Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής, παράγοντας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων, τη βαριά ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση: «Είναι μια πολύ βαριά ήττα, γιατί η ομάδα μας τέθηκε εκτός στόχων στον συγκεκριμένο αγώνα από πολύ νωρίς και ουσιαστικά έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Έδειξαν μεγάλες αδυναμίες στη διάρκεια του αγώνα. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο ΑΠΟΕΛ έχανε με 2-0 όχι γιατί ήταν άτυχο, αλλά γιατί έγιναν σοβαρά λάθη και αμυντικά και ομαδικά. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι η φάση που δέχθηκε το δεύτερο γκολ είναι από αυτές που δέχονται οι ομάδες γκολ. Ο Σάβιτς και στις δύο περιπτώσεις δεν μπλόκαρε το σουτ».

Για το ποιοι ευθύνονται: «Όπως σε κάθε τέτοιες περιπτώσεις λέμε ότι φέρουν ευθύνη παίκτες και προπονητής. Σαφώς και φέρει ευθύνη και ο προπονητής. Και στον τρόπο που παρατάχθηκε η ομάδα και στον τρόπο που λειτούργησε. Πρέπει να διαγνωστούν σωστά τα λάθη και να διορθωθούν. Απ΄ ότι ξέρω υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».

Για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση: «Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη για να αντιμετωπίσει όπως πρέπει τον αντίπαλο. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το χθεσινό, γιατί η Ανόρθωση δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο. Είναι μια καλή ομάδα που ήταν πιο προετοιμασμένη σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη. Τώρα είναι ένας άλλος αγώνας και γιατί όχι να μη συμβεί το αντίθετο».

Για τη συνάντηση διοίκησης-παλαιμάχων: «Πράγματι ο Πρόδρομος μίλησε ανοιχτά στους παλαίμαχους. Οι παλαίμαχοι θα σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Για τις καταγγελίες από τους «Καραβίδα» και Τορναρίτη: «Είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες και όποιος τις επικαλείται θα πρέπει και να τις στοιχειοθετήσει. Γιατί αν είναι εν βρασμώ ψυχής όποτε αδικούμαστε να βγαίνουμε και να λέμε τέτοια πράγματα, τότε πάλι είναι σοβαρό το θέμα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ