Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος σχολίασε την ήττα της ομάδας του από την Πάφος FC, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που προβληματίζει, είναι γενικά η εμφάνιση της ομάδας. Με την Πάφο ελπίζαμε ότι εύκολα ή δύσκολα ο Απόλλωνας θα έπαιρνε τη νίκη, για να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Τελικά η Πάφος πανάξια πήρε το τρίποντο. Ο κόσμος επέστρεψε και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις για αυτό το πρωτάθλημα κι εκεί που οι παίκτες χρειάζεται να δείξουν τη νοοτροπία, τη θέληση και το πάθος, τα χαλάνε. Αυτό που βλέπω στα πλέι-οφ δεν είναι ο Απόλλωνας της κανονικής διάρκειας. Έχει μπει πίεση, όμως φαίνεται πως δεν γίνεται η καλύτερη διαχείριση αυτής της πίεσης και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Ο Απόλλωνας χωρίς κόσμο έφερνε καλύτερα αποτελέσματα. Και βλέπουμε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, να έχει να κερδίσει εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να την αλλάξουν. Πρέπει να βρουν τι πάει λάθος. Ακόμη κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Πρέπει να αποβάλουν οποιαδήποτε πίεση και άγχος και να βγάλουν μία πραγματική εικόνα, αυτήν της πρώτης φάσης που είχε ανεβάσει την ομάδα στην κορυφή. Ο κόσμος είναι εκεί και τους στηρίζει. Εγώ θέλω να δω παίκτες να διψάνε και να δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, για να πάρουν αυτό για το οποίο παλεύουν».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Όλοι λέγαμε για ευνοϊκό πρόγραμμα στην έδρα του, όμως έχασε βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας, είναι να πάει να κερδίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση για να πάρει ψυχολογία. Μπορούσε να κερδίσει την ΑΕΚ, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα, παρά την πολύ καλή εμφάνιση. Ίσως ο τρόπος που δέχθηκε την ισοφάριση από την ΑΕΚ, να έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία. Είναι φυσικό να υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει όμως να κάτσουν διοίκηση, προπονητές και παίκτες να προετοιμαστούν για τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ κομβικό και μία νίκη με την Ανόρθωση, θα είναι βάλσαμο για να πάει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για να μη χάσει».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ