Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τάκης Αντωνίου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Όντος χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Έπρεπε το ΑΠΟΕΛ να ήταν καλύτερο με τον κόσμο στο πλευρό του. Η ομάδα όμως δεν έδειξε να έχει τις δυνάμεις να βοηθήσει και τον κόσμο να μπει περισσότερο στο παιχνίδι. Αν θέλουμε να βρούμε και τους λόγους, χωρίς να υποτιμηθεί η εικόνα της ΑΕΚ, πολλοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ μπαίνουν βγαίνουν στην ομάδα λόγο τραυματισμών οι τιμωριών. Έτσι δεν υπάρχει η συνοχή. Θα μπορούσε να περιμένει κάποιος μεγαλύτερη συνοχή σε μια τέτοια ομάδα. Ο Θεοδώρου δεν είναι βασικός, το ίδιο και ο Μάγκλιτσα, όπως και ο Έσελινκ που ήρθε απο μία μικρή ομάδα. Δεν είχε το ΑΠΟΕΛ ένα βασικό κορμό που θα μπορούσε να στηριχθεί σε όλη τη χρονιά. Αυτοί είναι οι 2 παράγοντες, η εμφάνιση της ΑΕΚ και ότι λείπει η συνοχή από την ομάδα».

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ναι το στοιχείο της κούρασης. Όπως είδα τον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα και το σύγκρινα με ένα παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας. Οι παίκτες τα δίνουν όλα με τρομερούς ρυθμούς και στην άμυνα και στην επίθεση. Έτσι έρχεται και η πτώση στην απόδοση».

Για τους ξένους διαιτητές: «Για ακόμη μία φορά μετά την κάθοδο των ξένων διαιτητών η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Εγώ υποστηρίζω τους διαιτητές μας αλλά χθες αν ήταν ο διαιτητής Κύπριος με όλο το σεβασμό θα έδειχνε σίγουρα 10 κάρτες. Πρέπει να αφήνουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται. Πρέπει να βλέπουν και να μαθαίνουν οι Κύπριοι διαιτητές».

Για την εικόνα της ομάδας στο Β’ μέρος: «Στο Β ημίχρονο ξεφούσκωσε η ομάδα παρόλο που η ΑΕΚ οπισθοχώρησε. Το ΑΠΟΕΛ όμως φάνηκε κουρασμένο και δεν μπορούσε να απειλήσει. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και έδειξε το ΑΠΟΕΛ ότι έχει τις αδυναμίες του. Είναι αξιοθαύμαστο όμως για την ομάδα μέσα από τόσες απουσίες και τραυματισμούς να βρίσκεται εκεί και να διεκδικεί τον τίτλο».

Για το επερχόμενο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα:  «Είναι δύσκολο. Όπως είδα τον Απόλλωνα συνεχίζει να είναι μία δυνατή ομάδα άσχετα αν έχει 9 αγωνιστικές να νικήσει. Ήταν και λίγο άτυχος που δεν κέρδισε κάποιους αγώνες. Παίζει καλά, γεμίζει το γήπεδο, τρέχουν οι παίκτες του και έχει καλό προπονητή. Σε αυτό τον τομέα υπερτερεί ο Απόλλωνας. Έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα. Όμως το ΑΠΟΕΛ έχει ένα πολύ σημαντικό αγώνα μπροστά του για να κερδίσει. Έχει την εμπειρία και την νοοτροπία για να το κάνει.  Είναι μία δεύτερη ευκαιρία αλλά μπορεί να έρθει ισοπαλία και να υπάρξει και τρίτη. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά».   

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ