Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, Ίσρα Κολ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ίσρα Κολ μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στον Απόλλωνα τον Ιούνιο του 2021 και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η παρουσία του στην ομάδα μας ήταν καταλυτική και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές και τα περισσότερα λεπτά την πρωταθληματική αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Ίσρα Κολ μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2025.

 

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νέα αρχίζει με ένα νέο συμβόλαιο για σένα. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Πράγματι η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την ομάδα και το χαρήκαμε όλοι στον σύλλογο. Μετά από δεκαέξι χρόνια κατακτήσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή, χαρίσαμε πολύ χαρά στον κόσμο και θέλουμε να το επαναλάβουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στη Λεμεσό και θα συνεχίσω στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια. Διψώ για ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

 

Η ομάδα όντως πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο την περσινή σεζόν. Πιστεύεις ότι μπορεί να το επαναλάβει;

Το πρωτάθλημα δεν μας καθησυχάζει. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το επόμενο πρωτάθλημα και να γράψουμε ιστορία με την πρόκρισή μας στους ομίλους του Champions League!

Δεν θα είναι εύκολο καθώς όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή και να δείξουν τις δυνάμεις τους. Πιστεύω όμως ότι το καινούριο γήπεδο θα μας δώσει περισσότερη ώθηση κι ενέργεια!

 

Γιατί το πιστεύεις αυτό;

Καταρχήν η απόσταση των κερκίδων από τον αγωνιστικό χώρο. Στο νέο γήπεδο είμαι σίγουρος ότι οι αντίπαλοι θα αισθάνονται την «ανάσα» των οπαδών μας! Ανυπομονώ να τους δω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως αυτό του Κολοσσιού.

 

Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να πεις το ναι;

Πάρα πολύ εύκολη για να είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, ενσωματώθηκα άψογα στην ομάδα και νιώθω πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Θα τα δώσουμε όλα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον!

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή ακόμη περισσότερες επιτυχίες αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!-ThemaSports
06/07 @ 19:20

Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!

Το σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με ένα video που καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη των «κυανόλευκων».

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!-ThemaSports
05/07 @ 23:19

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Sessi D’Almeida βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ