Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM σχετικά με την αδειοδότηση των γηπέδων που συζητήθηκε στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα όσα δήλωσε: 

«Το συμπέρασμα είναι ότι οι αγώνες γίνονται σε πολύ γερασμένα γήπεδα. Το δεύτερο είναι παρότι αδειοδοτούνται, έχουν πάρα πολλά προβλήματα στατικότητας ή μηχανολογίας. Πρέπει να δαπανηθούν πέραν το 40 εκατομμυρίων για να αναβαθμιστούν τα γήπεδα. Τα μόνα γήπεδα που ικανοποιούν όλες τις προδιαγραφές είναι το ΓΣΠ και το Αρένα.»

Για το Στέλιος Κυριακίδης: «Χρειάζεται περίπου τριάμισι εκατομμύρια για να φτιαχτεί. Δημιουργείται πρόβλημα όσο αφορά τη χρήση του γηπέδου. Οι δυο ομάδες θα μπορούν να αγωνίζονται μέχρι τέλος του Δεκέμβρη και από το νέο χρόνο θα κλείσει το γήπεδο. Αν ικανοποιήσει τους όρους το γήπεδο της Πέγειας, οι δυο ομάδες της Πάφου θα μπορούν να μετακινηθούν εκεί. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, είναι στη σφαίρα του εφικτού να αδειδοτηθεί. Όπως δίνουν άδεια υπό όρους για χρήση των γηπέδων, ας δώσουν και για το γήπεδο της Πέγειας. Δεν είναι αποτρεπτικό το κονδύλι το οποίο χρειάζεται. Βρίσκεται σε εξέλιξη και η πρόταση της Πάφου να πάρουν το Στέλιος Κυριακίδης και να το κάνουν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μέχρι το τέλος του Ιούλη θα παρθεί η απόφαση».

Για τα έργα και την καθυστέρηση: «Δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Αν ξεκινούσαν τα έργα με τη λήξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε μέχρι τον Σεπτέμβρη να ολοκληρωθούν τα έργα. Με όλη την αγάπη και τη συμπάθεια σε δέκα μήνες χτίζουμε δεκαόροφη πολυκατοικία όχι να αλλάξουμε ταρτάν. Ήταν λανθασμένος προγραμματισμός. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν πρέπει να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχουν σωστές τουαλέτες για ΑΜΕΑ, να μην υπάρχουν σωστές θέσεις, να μην έχουμε τουαλέτες για τις γυναίκες. Δεν γίνεται σε μια Ευρωπαϊκή χώρα το 2022 να υπάρχουν αυτά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ