Ανδρέας Χρίστου

Εμφανίστηκε και μίλησε στον κόσμο της ΑΕΛ μετά από καιρό ο Ανδρέας Σοφοκλέους και έστειλε συγκεκριμένα μηνύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας πολλοί περίμεναν ένα μεταγραφικό «μπαμ», όμως, έμειναν με την προσμονή. Ουσιαστικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ έριξε το μπαλάκι στον Σίλας και τους συνεργάτες του και τόνισε ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη επισημαίνοντας ότι οι καλοί παίκτες χρειάζονται... υπομονή.

Από εκεί και πέρα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο γήπεδο και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΛ να επιστρέψει και να στηρίξει την ομάδα του. Χαρακτηριστική η αναφορά του ότι δε γίνεται να λέει η ΑΕΛ ότι είναι μεγάλη ομάδα και οι παίκτες να μη νιώθουν τον παλμό του κόσμου. Η λέξη... ΑΕΛίστας δεν βγήκε από τα χείλη του ισχυρού παράγοντα των γαλαζοκιτρίνων και έδειξε πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος στην προσπάθεια που γίνεται.

Είναι γεγονός ότι οι ΑΕΛίστες τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν και μαζί με την απουσία των οργανωμένων λόγω κάρτας αυτό έγινε πασιφανές στην κερκίδα. Τώρα πλέον με την προοπτική του νέου γηπέδου το μήνυμα του Σοφοκλέους είναι ξεκάθαρο: Να ξαναδεί τις κερκίδες της ΑΕΛ τίγκα στο κίτρινο!

Η αναφορά του στον Συ.Φ.ΑΕΛ δείχνει πόσο σημαντική είναι η επιστροφή τους στο πέταλο. «Πολύς κόσμος έγινε ΑΕΛίστας επειδή απολάμβανε αυτή την κερκίδα», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ και πλέον αναμένουν όλοι να τους δουν ξανά στο πέταλο.

Ο «Σόφο» περίμενε εδώ και χρόνια την στιγμή που θα μπει στο νέο γήπεδο ως πρόεδρος της ΑΕΛ και δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγάλα απωθημένα του. Από εκεί και πέρα δείχνει διατεθειμένος να παρέχει όλα τα εχέγγυα για να κτιστεί μια ισχυρή ομάδα. Η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δίνει τον χρόνο στον Σίλας να χτίσει πιο άνετα τη νέα ΑΕΛ και να επανέλθει ξανά σε διεκδίκηση τίτλων.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ