Εμφανώς στεναχωρημένος, αλλά και έτοιμος για τα... επόμενα εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απώλεια του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το γεγονός ότι είναι τρομερός τύπος και στις δηλώσεις του επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που έχασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον από τον Κινέζο Γουάνγκ κυριολεκτικά από το πουθενά, εμφανίστηκε στεναχωρημένος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αλλά και χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ή να ψάξει για δικαιολογίες.

Δήλωσε ότι είναι κρίμα, γιατί ήταν από τους καλύτερους τελικούς του σε θέμα επιδόσεων, χαρακτήρισε καλοδεχούμενο το ασημένιο μετάλλιο, αλλά τόνισε κιόλας: «Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50 μέτρα. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32 μέτρα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεντόγλου:

«Ήταν από τους καλύτερους τελικούς μου σε θέμα επιδόσεων σε όλον τον αγώνα, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Έκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Ήμουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα, που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει.

Είχα καλό σερί και είναι κρίμα. Δεν πειράζει, που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο, βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να πάρω το χρυσό
», είπε αρχικά ο Τεντόγλου.

Και πρόσθεσε: «Του χρόνου το Παγκόσμιο γίνεται στην Ευρώπη και θα είναι πιο εύκολα. Πάμε, όμως, τώρα στο Ευρωπαϊκό χωρίς πίεση, θέλω να το απολαύσω».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)-ThemaSports
07/07 @ 17:23

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με θριαμβευτή για άλλη μία χρονιά τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού, τα ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα 68ο Εφήβων και 55ο Νεανίδων.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός-ThemaSports
07/07 @ 17:10

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ