Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Το πρώτο σχόλιο: «Είναι ένας άθλος αυτό που πέτυχαν οι ομάδες μας, οι οποίες έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια».

Για την Παρτιζάν: «Έλεγα ότι οι «μελανόλευκοι» παίζονται άνετα, όμως στην έδρα τους τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Υπήρξε σπρώξιμο από τη διαιτησία, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παρτιζάν έπαιξαν ρόλο στην εικόνα τους. Η ΑΕΚ συνολικά ήταν καλύτερη, παρόλο που αιφνιδιάστηκε αρκετές φορές τα κατάφερε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Φοβήθηκα την εκτός έδρας δοκιμασία, διότι φάνηκαν κάποια κενά διαστήματα στην ομάδα, όμως ας μη ξεχνάμε με ποιό brand name παίξαμε, η Παρτιζάν δεν είναι κάποιο μικρό χωριό. Οι παίκτες του Όλτρα πέτυχαν κάτι σπουδαίο, απέναντι σε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά μέτριο σύνολο».

Για την ΑΕΚ: «Υπήρξαν προβλήματα, όμως οι παίκτες ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο, φαίνεται ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, νιώθω χαρούμενος για τους «κιτρινοπράσινους».

Για τη συνέχεια: «Στην ΑΕΚ αποζητούσαν την ευρωπαϊκή διάκριση, η οποία προσφέρει και οικονομικές ανάσες στη διοίκηση. Μας άνοιξε η όρεξη, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League αντί της Ντνίπρο που είναι επηρεασμένη από τον πόλεμο, όμως δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε, άλλωστε η εκτός έδρας δοκιμασία θα διεξαχθεί στην Σλοβακία.

Πιστεύω στην ΑΕΚ, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη. Κάποιοι άσκησαν κριτική στον Πίριτς τις προηγούμενες μέρες, όμως κόντρα στην Παρτιζάν μας έδωσε την πρόκριση. Είναι μία καλή επιλογή κάτω από τα δοκάρια, σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου. Στο νησί μας τα ισοπεδώνουμε όλα με τη μία, όμως η υπομονή είναι αρετή, ας το αλλάξουμε αυτό».

Για τη συνέχεια: «Έχει μαξιλαράκι το Conference, είναι σημαντικό αυτό. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τα παιχνίδια και καλείται να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι το ταξίδι να διαρκέσει, όπως και των υπολοίπων ομάδων μας. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους που προσφέρουν βαθμούς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν μας χωρίζει κάτι εδώ, στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» δε μας χωρίζει τίποτα, πρέπει να στηρίζουμε κάθε εκπρόσωπο μας. Όλες οι ομάδες μας έχουν πιθανότητες πρόκρισης σε ομίλους, ακόμα και ο Απόλλωνας που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό».

 
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο-ThemaSports
07/07 @ 12:20

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο

Η ΑΕΚ τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στέλνει ευχαριστίες και επιστρέφει Κύπρο

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/07 @ 10:47

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η AEK ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, η οποία θα συνδυαστεί με το άνοιγμα του νέου AEK Store στο ΑΕΚ ARENA.

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή-ThemaSports
06/07 @ 10:32

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (6/7,15:00) το απόγευμα η ΑΕΚ απέναντι στη Σερκλ Μπρίζ.

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο-ThemaSports
05/07 @ 10:07

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο

Την Κυριακή (07/07) αναμένεται στην Κύπρο ο Ισπανός μέσος, Τζίμι Σουάρες, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ