Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και νυν βοηθός προπονητής στην ΑΠΕΑ, Γιώργος Μερκής, ενόψει του αποψινού επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Τζουγκάρντεν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 3-0 ανατρέπεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Το θετικό είναι πως όλοι το πιστεύουν. Και ο κόσμος, αλλά και η αισιοδοξία που βγάζει η ομάδα εκ των έσω. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γυρίσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, γιατί πρέπει να βάλεις τρία γκολ και να μη δεχθείς. Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικότατο ρόλο στην πορεία του αγώνα και οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν από νωρίς τον κόσμο στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί υπομονή και μυαλό, δεν θα πρέπει να ρισκάρει από νωρίς. Αν σκοράρει ένα γκολ ο ΑΠΟΕΛ πριν το ημίχρονο, θα έχει πιθανότητες. Ο Κρέσπο ήρθε για να ηγηθεί της άμυνας, αλλά εγώ δεν θα σταθώ σε καμιά απουσία. Είμαι σίγουρος πως όποιοι επιλεγούν να αγωνιστούν, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνει πιο επικίνδυνος επιθετικά. Πρέπει να βάλει πίεση μπροστά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, να μην τις χαραμίσει. Σίγουρα είχε την ατυχία η ομάδα να έχει εκτός τους Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια και να αγωνίζεται μόνο με τον Μάριο, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το σχόλιο ακροατή ότι θα ήταν κορυφαίο δίδυμο μαζί με τον Κρέσπο: «Θα ήταν καλός συμπαίκτης ο Κρέσπο δίπλα μου και θα με βοηθούσε αφάνταστα».

Για τις άλλες Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι και η Ομόνοια και η ΑΕΚ θα προκριθούν. Ο Απόλλωνας έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να πάει με προβάδισμα στον Πειραιά, εκεί που έιναι μία δύσκολη έδρα. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ηρεμία. Έχω δει τον Ολυμπιακό και δεν βρήκε την ταυτότητα του σαν ομάδα και αυτό είναι στα υπέρ του Απόλλωνα».

Για την ΑΠΕΑ: «Γίνεται πολύ καλή οργάνωση, η διοίκηση μας προσφέρει τα απαραίτητα και νομίζω ότι με τη σκληρή δουλειά που γίνεται, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τη νέα σεζόν και γιατί όχι την άνοδο στη Β΄ κατηγορία».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 20:07

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, βρίσκεται στην Σερβία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ