Ο Νεϊμάρ μίλησε στο DAZN πριν από την αγωνιστική της Ligue 1 στην οποία η Παρί υποδέχεται τη Μπρεστ αυτό το Σάββατο (5:00 μ.μ.). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απάντησε σε μια σειρά από γρήγορες ερωτήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε πρώτη φάση του ζήτησαν να περιγράψει πέντε ποδοσφαιριστές με μία μόνο λέξη. «Χάρι Κέιν; Εξυπνος. Μπενζεμά; Κλασσικός. Μέσι; Ιδιοφυία. Κριστιάνο; Ιδιοφυία. Λούις Σουάρες; Ιδιοφυΐα», ανέφερε. Στο επόμενο μέρος της συνέντευξης, ο «Νέι» μίλησε για τα μελλοντικά αστέρια. «Μπέλινγκχαμ; Δύσκολο... Ποιότητα. Πέδρι; Μου αρέσει... Κλασικός. Μου θυμίζει τον Ινιέστα. Νούνο Μέντες ;Έχω πολλά να πω για τον Νούνο! Δύναμη. Μουσιάλα; Ποιότητα. Καμαβινγκά; Σκληρό... Ποιότητα».

Τέλος, του ζητήθηκε να μιλήσει για τους πέντε κορυφαίους αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Ξεκίνησε με τον Γουόκερ «Είναι γρήγορος, δυνατός και έξυπνος». Συνέχισε με τον Ρούμπεν Ντίας: «Είναι πολύ καλός σέντερ μπακ. Είναι γρήγορος και δυνατός. Έχει επίσης ποιότητα, οπότε είναι δύσκολο να παίξεις απέναντί ​​του. Το ίδιο με την Καλίδου Κουλιμπαλί. Είναι γρήγορος και πολύ δυνατός»

«Το να παίζεις απέναντι στον Φαν Ντάικ είναι δύσκολο γιατί ως σέντερ μπακ είναι πολύ δυνατός και έξυπνος. Ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις απέναντι σε έξυπνους σέντερ μπακ. Δεν κάνουν λάθη», ανέφερε για τον Ολλανδό σέντερ μπακ της Λίβερπουλ.

«Έχω παίξει πολλές φορές εναντίον του Βαράν. Είναι πολύ καλός σέντερ μπακ. Είναι γρήγορος και έξυπνος. Η τοποθέτησή του είναι πολύ καλή. Είναι κορυφαίος παίκτης. Δεν έχει σχεδόν ποτέ λάθος. Γι' αυτό έχει κερδίσει τόσα πολλά».

Και τέλος, μίλησε για τον Αντόνιο Ρούντιγκερ: «Μου αρέσει. Είναι σέντερ μπακ που σε τρομάζει. Είναι πολύ δυνατός και ψηλός! Κάποιοι φορ φοβούνται λίγο. Εγώ όχι, αλλά νομίζω ότι πολλοί επιθετικοί φοβούνται λίγο».

gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ