Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Βικτόρια, τρώει ακριβώς το ίδιο γεύμα κάθε μέρα και το έκανε από τότε που γνωρίστηκαν πριν από 25 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνώρισε το πρώην κορίτσι των «Spice Girls», Βικτόρια, τη δεκαετία του '90 και παρόλο που η σχέση τους έγινε παγκόσμια είδηση, άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου. Ωστόσο, υπήρξαν κάποια μικρά εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν. Μιλώντας στο podcast του «River Cafe Table 4», ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας μίλησε για τις δικές του διατροφικές συνήθειες σε σύγκριση με της συζύγου του. 

«Γίνομαι αρκετά συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι υπέροχο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», παραδέχτηκε. «Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποιον που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό»

Ο 46χρονος συνέχισε: «Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε»!

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν μαζί τέσσερα παιδιά και ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος τους, ο Ρομέο, ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά του κι έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έκανε το ντεμπούτο του για την Ίντερ Μαϊάμι πέρυσι σε μια φιλική νίκη επί της περουβιανής ομάδας Universitarios. Ο Ρομέο φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 37 και έπαιξε δίπλα στον γιο του προπονητή Φιλ Νέβιλ, Χάρβεϊ, στη νίκη με 4-0.

Πηγή: www.gazzetta.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ