Tο παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» και τη…διαχείριση της κατακόρυφης ανόδου μετοχής του («δικού» του) Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Talk of the town» ο Αϊτόρ στον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

 

Με το…σπαθί του, ο Ισπανός επιθετικός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ του συλλόγου.

Οι «καυτές» επιδόσεις και τα 8 γκολ – 2 ασίστ σε 7 αγώνες πρωταθλήματος, ασφαλώς και…μιλούν από μόνες τους. 

 

Ο Αϊτόρ αποτελεί τον MVP των «πρασίνων» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν κι έτσι άλλωστε, άνοιξε η κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

 

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που μαγεύει με τις εμφανίσεις του επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δεν έπεσε ως…κομήτης στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του ΄20.

Ο τότε μεταγραφικός «εγκέφαλος» των «πρασίνων», Τσάβι Ρόκα, είχε ανοίξει επικοινωνία μαζί του πολλούς μήνες πριν από την άφιξή του Κορωπί, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Κι αν ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στο Κορωπί, η «προίκα» που άφησε πίσω του φέρνει στη…βιτρίνα το όνομα του Αϊτόρ που αποτέλεσε μια καθαρά προσωπική επιλογή του.

 

Ο Ρόκα έφυγε από τον Παναθηναϊκό τον Οκτώβριο του ΄20 και σχεδόν 13 μήνες έπειτα από την έναρξη της συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Προϊόντος του χρόνου επέστρεψε στην Κύπρο για την ΑΕΚ Λάρνακας και ασφαλώς δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις επιδόσεις του («δικού» του) Αίτόρ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο Ρόκα κυνήγησε να πάρει μαζί του τον Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας το καλοκαίρι του΄21 και προτού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχηματίσει ολοκληρωμένο report για το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και «δέσει» τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στο Κορωπί.

Έκτοτε ο σενιόρ – Ρόκα θαυμάζει από μακριά τον Αϊτόρ.

Μια φορά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ καλά οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ Λάρνακας και τα στελέχη του κυπριακού συλλόγου, ο Ρόκα  «ντριμπλάρει» κατ΄επανάληψη όλες τις κρούσεις που δέχεται προκειμένου μιλήσει δημοσίως (και γιατί όχι, να ευλογήσει τα…γένια του) τηρώντας απόλυτη «σιγή ασυρμάτου» για τον Ισπανό άσο του Παναθηναϊκού και προσωπική ανακάλυψή του επί των ημερών του στο «τριφύλλι».

Συμβαίνουν κι αυτά.

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ-ThemaSports
01/07 @ 09:41

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30.000.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!-ThemaSports
01/07 @ 00:03

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχονται ο Κοστίνια και ο Ντάνι Γκαρθία-ThemaSports
30/06 @ 15:00

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχονται ο Κοστίνια και ο Ντάνι Γκαρθία

Ώρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό, καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρίσκονται στον Πειραιά για τους ερυθρόλευκους, ο Ντάνι Γκαρθία και ο Κοστίνια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ