Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού υποδέχτηκε τον μύθο του κυπριακού αθλητισμού Σταύρο Τζιωρτζή, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, τα μέλη του ΔΣ Σωτήρης Αδάμου, Μιχάλης Ιωάννου, Έλενα Παπακώστα και Χρίστος Νεοφύτου, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, υποδέχτηκαν τον Σταύρο Τζιωρτζή στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σταύρος Τζιωρτζής, ο οποίος συνοδευόταν από τον αδερφό του Ανδρέα Τζιωρτζή και τον Πρόεδρο των Κύπριων Olympians Κώστα Παπακώστα, τιμήθηκε από την ηγεσία του ΚΟΑ για την προσφορά του, με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού να τού προσφέρει ως δώρο το Καράβι της Κερύνειας.

«Η μέρα αυτή είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μου στην ηγεσία του ΚΟΑ, γιατί έχουμε υποδεχτεί έναν θρύλο του κυπριακού αθλητισμού στο σπίτι του. Γιατί τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού είναι το σπίτι του Σταύρου Τζιωρτζή, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες του κυπριακού και του ελληνικού αθλητισμού» ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος σημείωσε την τεράστια επιτυχία του με την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου με 49.66, προσθέτοντας ότι από το 1972 κατέχει το Παγκύπριο ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια με 49.50.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τζιωρτζής ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την τιμή αυτή. «Δεν είναι σύνηθες μισό αιώνα μετά να σε θυμούνται. Εγώ συγκινούμαι πολύ περισσότερο από τον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μου», είπε και ευχήθηκε ο κυπριακός αθλητισμός να συνεχίσει να προοδεύει και να προβάλλει την Κύπρο διεθνώς.

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ