Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είδε την πορεία της ΑΕΚ το 2022: «Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι το 2022 ήταν μία εξαιρετική σεζόν για την ΑΕΚ. Δεν ήταν τυχαίο, αλλά ήταν κάτι που ξεκίνησε με προγραμματισμό και υπομονή. Έχει αρκετό καιρό που προσπαθεί η ΑΕΚ να ανέβει στην κατηγορία των μεγάλων. Τα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι μέσα από ενέργειες του Δ.Σ. τα κατάφερε. Από το Διοικητικό Συμβούλιο αρχίζουν όλα. Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν θέλει κάποιος ποδοσφαιριστής να έρθει στην Κύπρο, στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού, ρωτά πρώτα τι γίνεται εκεί. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει ένα πολύ καλό όνομα προς τα έξω και η διοίκηση κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την ομάδα».

Για τον Όλτρα: «Όλοι κρίνονται εκ των αποτελεσμάτων και ο Όλτρα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ. Ο κ. Ρόκα έκανε πολύ καλή δουλειά, έφερε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι μια οικογένεια που λειτουργεί άψογα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Γιατί όχι; Το πιστεύουμε όλοι στη Λάρνακα. Είναι μια χρονιά που έχει όλα τα φόντα και προσόντα για να φτάσει εκεί. Μαζί με κάποιες άλλες ομάδες που επίσης είναι εκεί. Οι αντίπαλοι είναι ο ΑΠΟΕΛ, η Πάφος και ο Άρης. Αυτοί δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους. Είναι και τα πλέι-οφ».

Για το ματς με την Πάφο: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φέτος».

Για τις μεταγραφές που πιστεύει πως πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Εγώ προσωπικά θα έφερνα έναν ακραίο, έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ».

Για τις ανανεώσεις των Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς: «Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που έκαναν την ανανέωση. Ήταν η πιο σωστή η κίνηση που έκανε η ΑΕΚ. Για μένα είναι το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Κύπρο».

Για την Ντνίπρο: «Μακάρι να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο και να σκέφτονται ότι πρέπει να πάρουν εκδίκηση. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα αποπροσανατολίζουν τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Θα προτιμούσα μια ομάδα που δεν έπαιξα μαζί της, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Όλτρα θα βρει τους τρόπους. Πιστεύω πολύ σε αυτόν τον προπονητή και είμαι αισιόδοξος».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο-ThemaSports
07/07 @ 12:20

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο

Η ΑΕΚ τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στέλνει ευχαριστίες και επιστρέφει Κύπρο

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/07 @ 10:47

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η AEK ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, η οποία θα συνδυαστεί με το άνοιγμα του νέου AEK Store στο ΑΕΚ ARENA.

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή-ThemaSports
06/07 @ 10:32

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (6/7,15:00) το απόγευμα η ΑΕΚ απέναντι στη Σερκλ Μπρίζ.

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο-ThemaSports
05/07 @ 10:07

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο

Την Κυριακή (07/07) αναμένεται στην Κύπρο ο Ισπανός μέσος, Τζίμι Σουάρες, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ