Themasports

Με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ μπορεί να χαρακτηριστεί ο σκόρερ της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός σκόραρε για άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα δις, φτάνοντας τα 6 τέρματα για τη φετινή σεζόν. Έχει ήδη σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σε γκολ αφού έχει σκοράρει 6 γκολ σε 13 αγωνιστικές, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του σημείωσε δύο γκολ σε ένα ματς.

Ο φορ των πρασίνων δεν... πετά στα σύννεφα, κρατά χαμηλά την μπάλα, περιμένει και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία -ενδεικτικό είναι ότι πριν τα γκολ με την ΕΝΠ ως βασικός, σημείωσε 4 γκολ προερχόμενος από τον πάγκο- και συνεχίζει να τυγχάνει της εμπιστοσύνης της τεχνικής ηγςσίας.

Η αγοραστική αξία του 21χρονου ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού σύμφωνα με το transfermarkt κυμαίνεται στις 600 χιλιάδες ευρώ και πλέον έχει σταθεροποιηθεί.

Το ζητούμενο για τον Κακουλλή είναι να συνεχίσει να έχει σταθερή αξία και με την πάροδο του χρόνου να... ανεβαίνει μαζί με την Ομόνοια.

Εξάλλου, όταν σκοράρει ο Κακουλλής η Ομόνοιας κερδίζει: 2-0 την Γάνδη,  2-0 την Ανόρθωση, 4-0 τον Ολυμπιακό, 4-0 την Καρμιώτισσα, 2-0 τον Απόλλωνα, 0-3 την ΕΝΠ.

 

Το πάθος του για την Ομόνοια, η σκληρή δουλειά και ο προσωπικός χρόνος που διαθέτει ο ίδιος φαίνεται πως τον βοήθησαν να αναδειχθεί, κάτι που παραδέχεται και ο προπονητής του, Γιανίκ Φερέρα.

Σεμνά, ταπεινά και με πολλή δουλειά, ο Κακουλλής ίσως να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που έχει ανάγκη η Ομόνοια.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τόνγκια / Επόμενη ομάδα-ThemaSports
08/07 @ 23:17

Τόνγκια / Επόμενη ομάδα

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας παραμένει το όνομα του Φράνκο Τόνγκια.

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 22:26

Προπόνηση με Λανγκ και Ελάντερ - Κλικ από την Πολωνία

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Δευτέρας στο Κίελτσε δημοσίευσε η Ομόνοια.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ