Τον 17χρονο (23/03/2005) Κύπριο στόπερ Ανδρέα Ιωάννου, προορίζει για παρτενέρ του Μπιλοβάρ για το ματς με την Καρμιώτισσα ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα... βουνό από αγωνιστικά προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύσεις για να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα υπό τις περιστάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σημειώνουμε ότι για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, δεν υπολογίζονται μεταξύ άλλων ο Τεϊσέιρα που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, ο Φιλίποβιτς που είναι μονίμως εδώ και μήνες σε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από μερικές εβδομάδες και ο Μπάστο και η ΑΕΛ ξέμεινε από λύσεις στο κέντρο της άμυνας!

Να αναφέρουμε ότι ο νεαρός στόπερ προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες με την επαγγελματική ομάδα, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει ακόμη ένας νεαρός, ο 19χρονος (23/04/2003) Μάρκο Βεσελίνοβιτς, ο οποίος θα είναι στον πάγκο στο Σαββατιάτικο ματς με την Καρμιώτισσα, ως αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός!

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωάννου

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ