Ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος της Ανόρθωσης, Νίκος Παναγιώτου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την πορεία της Κυρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε ακριβώς:

Για την νίκη της Ανόρθωσης και την πολύ καλή παρουσία: «Τα πρώτα εξήντα λεπτά ήταν καλή η εμφάνιση και δεν έδωσε δικαιώματα στην Ένωση. Η Ανόρθωση μέχρι το εικοστό λεπτό αν δεν κάνω λάθος έφτιαξε τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Θεωρώ ότι η εμφάνιση χαροποίησε τον κόσμο ως ένα σημείο και ο ψεσινός αγώνας επίσης έφερε ένα χαμόγελο στον κόσμο. Η μόνη διέξοδος πλέον είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και με τις δύο νέες μεταγραφές που θα έρθουν τότε μπορεί να το πετύχει. Πρέπει να έχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις όμως».

Για τα θέματα που είχε η Ανόρθωση αγωνιστικά: «Η Ανόρθωση φέτος δεν είχε καλή δημιουργία, πολλές φορές η δυστοκία που είχε την πλήγωσε και της δημιούργησε προβλήματα στο θέμα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη και να έχει και την βοήθεια του κόσμου ο οποίος παρά την απογοήτευση δεν έλειψε ποτέ».

Για την παρουσία Βέσκο Μιχαήλοβιτς: «Ο Βέσκο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Ξέρει την πραγματικότητα και με την εντολή που του δόθηκε προσπαθεί να φτιάξει την ομάδα. Αυτό που δείχνει ο Βέσκο είναι ότι βρίσκει τις λύσεις απλά πρέπει να δοθεί και η ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Δόξα».

Για τους Τεχέρα και Αντονίν Κορτές: «Τον Τεχέρα τον είδαμε περισσότερο από τον Αντονίν αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι σκόραρε μόλις στον δεύτερο του αγώνα. Δείχνει ότι έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν την Ανόρθωση. Ο Τεχέρα είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, θέλει να περνά το παιχνίδι από τα πόδια του. Αυτοί οι δύο παίκτες έλειπαν από την ομάδα και ίσως να είναι βάλσαμο στην προσπάθεια της να ανακάμψει».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»-ThemaSports
05/07 @ 11:43

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Χατζηστεφάνου, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...-ThemaSports
05/07 @ 11:41

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα «καυτά» θέματα των Τσίκο και Ουαγκέ.

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες-ThemaSports
05/07 @ 11:29

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες

Στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο κ. Βούβακος ρωτήθηκε για τον Ράφα Λόπες και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...-ThemaSports
05/07 @ 11:17

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...

Μιλώντας το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Γιώργος Βούβακος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας», τόνισε ότι ο συνολικός φετινός προϋπολογισμός κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 10:55

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση παρέθεσε σήμερα το πρωί, συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα-ThemaSports
05/07 @ 09:08

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα

Μία.. γνώριμη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης, επέλεξε ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς με την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ