Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» εύκολα (14-6) τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League πόλο ανδρών και συνέχισε την πορεία του προς το Final-8.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για το Final-8 του Βελιγραδίου έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετέτρεψε σε περίπατο το ελληνικό ντέρμπι επί της Βουλιαγμένης.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε ένα άνετο 14-6 στο «Παπαστράτειο» και με την 5η τους νίκη σε 6 αγώνες, επέστρεψαν με τον ιδανικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελονέτα την περασμένη εβδομάδα.

Εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού οι Πειραιώτες ξεκίνησαν το ματς με όπλο την δυνατή τους άμυνα και πήραν προβάδισμα 3-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και γρήγορα βρέθηκε στο +5, με 7-2 στην αρχή του δεύτερου.

Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 8-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου όμως γρήγορα στην τέταρτη ο Ολυμπιακός ξέφυγε και πάλι στο σκορ, οριστικά πια. Κολόμβος, Μπούσλιε και Παπαπανστασίου έκαναν το 11-5, με την ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς να φτάνει διαδικαστικά στο τελικό 14-6.

Απογοητευτική η Βουλιαγμένη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα -κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο τέταρτο οκτάλεπτο- και πλέον... τρέχει για να ξαναμπεί στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο Final-8.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ούγγρος, Μάρτον Βάμος, με ένα αλάνθαστο 4/4, ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, λίγες μέρες πριν τη νέα συνάντηση των δύο ομάδων (στις 3/2) αυτή τη φορά στην Πάτρα για τον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-3, 6-1.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)-ThemaSports
07/07 @ 17:23

ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα Κ20: Αυλαία με ρεκόρ και... ΓΣΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με θριαμβευτή για άλλη μία χρονιά τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού, τα ΧΜ Παγκύπρια Πρωταθλήματα 68ο Εφήβων και 55ο Νεανίδων.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός-ThemaSports
07/07 @ 17:10

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με τρεις αθλητές ο Κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ποιοι έμειναν εκτός

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ