Λαμία και ΟΦΗ διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους (17:00 Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) στο «Αθανάσιος Διάκος» σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναμέτρηση «ζωής και θανάτου» σήμερα στις 17:00 (Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) στο «Αθανάσιος Διάκος» με την ουραγό Λαμία να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες αναζητούν την νίκη καθώς βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας και όποια απώλεια θα ισοδυναμεί με κίνδυνο.

Η γηπεδούχος Λαμία, διανύει μια κακή περίοδο αφού αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα από την 1η Οκτωβρίου γεγονός που την έχει φέρει στην 14 θέση με 12 βαθμούς έχοντας συγκομιδή 11 ήττες, 9 ισοπαλίες και μόλις μια νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης είδε στην τελευταία προπόνηση τον Θοδωρή Βασιλακάκη και τον Γιώργο Καραμάνο να επανέρχονται πλήρως, σε αντίθεση με τους Ντε Βινσέντι, Τόσιτς και Μπεχαράνο οι οποίοι έμειναν εκτός.

Η αποστολή της Λαμίας:
Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα καθώς προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στα Γιάννενα. Οι Κρητικοί έχουν θέσει ως αυτοσκοπό το «διπλό» στη Φθιώτιδα αφού βρίσκονται στην 11η θέση με 20 βαθμούς και συγκομιδή 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντίκο αλλά και στους Μαρινάκη, Ντζου και Γιοχού, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα πορτιέρε, Νίκο Χριστογεώργο αλλά στον Χουάν Νέιρα.

Αναλυτικά η 21μελης αποστολή του ΟΦΗ:
Μανδάς, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Oι πιθανές ενδεκάδες:
Λαμία (Σάββας Παντελίδης 4-3-3): Σαράνοφ- Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Πάβλοβετς, Αμπαντά-Τζανδάρης, Σλίβκα, Σιμόν-Ρόμανιτς, Νούνιες, Μανούσος

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας 3-5-2): Μανδάς- Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής- Λάρσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς- Τοράλ, Φελίπε

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Boηθοί: Σπυρόπουλος, Βασιλόπουλος
4ος διαιτητής: Τσιμεντερίδης
VAR: Κουμπαράκης, Χριστάκογλου

Πηγή: www.sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:25

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ -ThemaSports
06/07 @ 17:37

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ

Σε μία φιλική αναμέτρηση 120 λεπτών, που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο… αέρας, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ (06/07, 4-1). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ