O Aστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη στις 18:00, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, novasports). Μια έδρα όπου οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έφεραν ισοπαλίες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε και μόνο ο Άρης κατάφερε να περάσει έστω και με μεγάλα ζόρια.

Ο Αστέρας Τρίπολης «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας, καθώς επίσης και τους τραυματίες Μουνάφο και Μπαρτόλο για το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε κι αυτός στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στη Λαμία αναβλήθηκε και έτσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκούραστη. Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση με 43 βαθμούς, ισόβαθμος με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κοτάρσκι δεν ταξίδεψε με τους υπόλοιπους παίκτες στην Τρίπολη λόγω ίωσης, ενώ, εκτός μάχης είναι επίσης και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Σανταφέ - Γκαρντάφσκι, Κρέσπι, Σίτο - Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες - Ντάντας, Αουγκούστο - Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ - Ολιβέιρα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης, Σάββας
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης

Πηγή: www.sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:25

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ -ThemaSports
06/07 @ 17:37

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ

Σε μία φιλική αναμέτρηση 120 λεπτών, που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο… αέρας, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ (06/07, 4-1). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ