Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης μίλησε το βράδυ της Κυριακής (5/3) στην εκπομπή Goal N' Roll στη Cytavision.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του:

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Ήμασταν πιο αγχωμένοι απ’ ότι θα έπρεπε, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε στα ημιτελικά. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε στο πρωτάθλημα. Μπορούμε και καλύτερα απ’ ότι αποδίδαμε ως τώρα. Μετράει η ουσία σήμερα και το αποτέλεσμα αφού η εικόνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η καλύτερη. Πήραμε όμως τους τρεις βαθμούς και πλέον περιμένουμε».

Πως θα φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο: «Να δούμε ποια είναι η ταυτότητα του φίλαθλου της Ομόνοιας. Οι περισσότεροι οπαδοί της Ομόνοιας πάνε στο γήπεδο από το υστέρημα τους, πονούν την ομάδα, είναι πιστοί οπαδοί και απαιτούν από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Ασχετα αν έρχεται η νίκη, αν δουν την εικόνα που πρέπει θα συγχωρέσουν και τους παίκτες, και τους προπονητές και τους παράγοντες. Πιστεύω ότι ο προπονητής και οι παίκτες θα κερδίσουν τον κόσμο και θα επιστρέψει».

Για το σωματείο και την εταιρεία: «Όλα παίζουν το ρόλο τους. Σίγουρα επηρεάζει και αυτό το κομμάτι και απασχολεί τον κόσμο. Ξανάρχισαν οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σωματείου και εταιρείας. Όταν έχουμε κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε».

Αν δόθηκε οικονομική βοήθεια από την εταιρεία προς το σωματείο στο πλαίσιο των συζητήσεων: «Οι συζητήσεις δεν στηρίζονται σε κάτι τέτοιο. Όχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Και οι δύο πλευρές πρέπει να καθίσουμε κάτω και να βρούμε λύσεις για το καλό της Ομόνοιας. Η οποιαδήποτε συμφωνία δεν πρέπει να έχει γνώμονα το καλό του σωματείου ή της εταιρείας. Πρέπει η μια πλευρά να σεβαστεί τα θέλω της άλλης και να προχωρήσουμε μαζί για το καλό της Ομόνοιας. Πιστεύω ότι θα βρεθούν οι λύσεις και θα γίνουν υποχωρήσεις. Είμαι πάντα αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν αρκετές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τις δύο πλευρές».

Για το πόσο χρόνο θα πάρουν οι συζητήσεις: «Δεν βοηθά να πάμε μακριά. Είπε και ο Ανδρέας Δημητρίου για σύντομες συνομιλίες, αυτό θέλουμε. Τα μέλη του σωματείου να μην αγωνιούν ότι θα γίνει κάτι χωρίς να το ξέρουν. Ότι και να συμφωνηθεί θα πρέπει να περάσει μέσα από γενική συνέλευση. Θα δώσoυμε χρόνο για όλα αυτά και θα αναλύσουμε ότι πρέπει να αναλυθεί για να καταλήξουμε σε έγκριση της όποιας συμφωνίας. Χρειάζεται υπομονή. Θεωρώ ότι πρέπει να καταλήξουμε το αργότερο μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου για να ξέρει και ο κ. Παπασταύρου, τα μέλη και ο κόσμος τι γίνεται».

Για το πρωτάθλημα της Ομόνοιας στο βόλει: «Είναι ένα παράπονο που έχω. Συνέχεια συζητούμε τα προβλήματα και αφήνουμε πίσω αυτά τμήματα. πήραμε το βόλει της Κύπρου στους 8 της Ευρώπης και ήταν σαν να μην έγινε τίποτε. Αν έτσι θα συνεχίσουμε τότε δεν είναι σωστό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
06/07 @ 20:50

Ξεμούδιασμα με φιλική ήττα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία απότην MKS Cracovia.

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος -ThemaSports
07/07 @ 12:42

Ο Ελάντερ να είναι ο τρίτος και ο... καλύτερος

Ο Φίλιπ Ελάντερ είναι ο τρίτος Σουηδός που κατηφορίζει στην Ομόνοια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ