Για τη σημασία της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας πως ο ίδιος πηγαίνει με την καλύτερη διάθεση στα πλέι οφ και η ομάδα του μπορεί να βγει κερδισμένη από αυτή την διαδικασία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

“Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο, όποιος ζει στην πόλη ξέρει ότι σταματάει λίγο ο χρόνος και όλοι ασχολούνται με αυτό. Προσωπικά, πηγαίνω στο ντέρμπι με πολύ καλή διάθεση. Νομίζω ότι είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να γυρίσει τη σεζόν. Αρχίζουν και τα πλέι οφ τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Νιώθουμε καλά και νομίζω ότι έχουμε καταλάβει όλοι ότι μπορούμε να βγούμε πολύ κερδισμένοι μέσα από αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ”.

Συμπλήρωσε: “Ξέρω ότι και οι δύο ομάδες δουλεύουνε πολύ και τακτικά μέσα στο γήπεδο και αναλύουν τις λεπτομέρειες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το μάτς θα πάει πολύ στα τρεξίματα και στο δυναμισμό και στις δεύτερες μπάλες. Περιμένω ένα ματς πολύ δυνατό που θα δώσει στον θεατή τη δυνατότητα να δει ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί. Προσωπικά σαν ποδοσφαιριστής, οι λεπτομέρειες θα είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Καμιά φορά αυτό το λέμε σαν κλισέ αλλά μετράει πολύ. Είμαι αισιόδοξος, νιώθουμε καλά το βλέπω και μέσα στα παιδιά, προσπαθούμε να μεταδώσουμε και λίγο σε αυτούς που δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα, τι να περιμένουνε και πόσο πολύ έχουν να κερδίσουν από ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Για τη δική του κατάσταση είπε: “Για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος, βρίσκω ρυθμό καλύτερο, πατάω καλύτερα στις προπονήσεις, περιμένω τα παιχνίδια, περιμένω τα λεπτά συμμετοχής. Νομίζω ότι και σε μένα, στο δικό μου το θέμα, λείπει μια λεπτομέρεια που θα με ξεμπλοκάρει η οποία δεν ήρθε τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι λίγο το γκολ για να δώσω και εγώ αυτά που ξέρω”.

Για τον στόχο του Άρη στα play off είπε: “Μου αρέσει να κοιτάω ψηλά οπότε αν θα μιλήσω εγώ για τον στόχο του Άρη στα play off, θέλουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και γιατί όχι να μην κερδίσουμε αυτό το μίνι τουρνουά. Δεν το λέω γιατί δεν το πιστεύω, ότι θέλω έτσι λίγο να ξεγελάσω κάποιους, το λέω γιατί πραγματικά το πιστεύω, το λέω γιατί πραγματικά το θέλω και νομίζω ότι είναι τέτοια η ομάδα που βρισκόμαστε που πρέπει να κοιτάει ψηλά”.

Πηγή: sdna.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!-ThemaSports
02/07 @ 21:48

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα -ThemaSports
02/07 @ 19:10

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Η τρίτη θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πλέον επίσημη.

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
02/07 @ 18:13

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028-ThemaSports
02/07 @ 17:54

Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Παπέ Σισέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!-ThemaSports
01/07 @ 23:41

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ