Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε αν ο ρόλος που είχε στο Ολυμπιακός-Άρης έμοιαζε με αυτόν του Φορτούνη, ωστόσο ο ίδιος «ενοχλήθηκε» από τη συγκεκριμένη ερώτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την σημαντική ισοπαλία που πήρε ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε αν ο ρόλος που είχε στο ματς, έμοιαζε με αυτόν του Κώστα Φορτούνη.

Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ενοχλήθηκε με αυτό, τονίζοντας ότι με κάθε σεβασμό στον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, έχει... δική του προσωπικότητα, ενώ υπενθύμισε ότι πέρσι έβαλε 15 γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation. Γενικώς, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για μας».

Για το ρόλο που είχε στο παιχνίδι κι αν αυτός έμοιαζε με αυτόν του Κώστα Φορτούνη, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι σαν τον Φορτούνη. Με όλο τον σεβασμό στον Κώστα, εγώ είμαι ο Λάζαρος! Νομίζω ότι είναι άστοχη αυτή η σύγκριση. Προσπαθώ να κάνω αυτά που έκανα τόσα χρόνια. Πέρυσι έβαλα 15 γκολ στην ομάδα που ήμουν».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Το έχω ξαναπεί και το πιστεύω. Έκανα τα πάντα για να πάρω μεταγραφή στον Άρη και θέλω να μείνω! Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη δυναμική, και για μας αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λόπες: Πολύ κοντά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»… -ThemaSports
03/07 @ 08:36

Λόπες: Πολύ κοντά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»…

Εδώ και μέρες ο Πορτογάλος επιθετικός Ράφα Λόπες, έχει προταθεί σε μερικές ομάδες του νησιού. Το όνομα του «εστάλη» στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα, όπως και στην Ανόρθωση…

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά-ThemaSports
02/07 @ 21:34

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στο περσινό ρόστερ της Ανόρθωσης θα αποχωρήσει...

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ-ThemaSports
02/07 @ 20:45

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ

Αδικαιολόγητος απών από την προετοιμασία της Ανόρθωσης είναι ο Μούσα Ουαγκέ.

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 19:36

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζίβκο Ζιβκοβίτς ξεναγήθηκε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αμέσως μετά τις υπογραφές και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ανόρθωσης.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ThemaSports
02/07 @ 18:19

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Θα έχει και αναποδιές και φουρτούνες η πορεία της Κυρίας, όμως ο Οκκάς δείχνει καλός καπετάνιος στην υλοποίηση του σχεδιασμού για το ρόστερ της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ