Με σκληρή γλώσσα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος των παλαίμαχων της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντίνου μετά τη βαριά ήττα από την Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

Για την ήττα από την Πάφο: «Ενοχλεί η βαριά ήττα αλλά και το πως ήρθε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι ήττες. Η ταυτότητα της ΑΕΚ έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό. Οι ομάδες που προχωρούν στην Ευρώπη πληρώνουν το τίμημα. Αλλά όταν ο Όλτρα έκανε ροτέισον τον Νοέμβριο και του έβγαινε τώρα γιατί δεν βγαίνει; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο; Μέχρι πρόσφατα ήξερες ότι η ΑΕΚ θα γύριζε τα παιχνίδια που έχανε. Σήμερα όμως οι ποδοσφαιριστές μας φοβούνται να αγγίξουν την μπάλα. Κάνουν λάθη τραγικά. Τα τελευταία δέκα χρόνια η ΑΕΚ παθαίνει το ίδιο πράγμα. Έδιωξα Ιραόλα, Ιντιάκιεθ, Καταλά και συμβαίνει ξανά. Άρα δεν είναι θέμα προπονητή. Κάπου υπάρχει θέμα όμως. Κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό. Όταν η ομάδα ήταν πρώτη στο +4 έπρεπε να γίνει υπέρβαση. Τον Γενάρη αποδυναμώθηκε η ομάδα. Δεν έχει ενισχυθεί που θα ήταν το λιγότερο. Ποιες ισορροπίες στα αποδυτήρια και πράσινα άλογα; Ο Ρονάλντο και ο Μέσι χάλασαν τα αποδυτήρια που πήραν μεταγραφές; Αν η Πάφος ήταν στα καλά της δεν θα σταματούσε στα 4. Αν βρίσκαμε τον Ζάιρο σε φόρμα θα έβαζε τρία μόνος του. Μια ομάδα που κάνει κοιλιά πέφτει στο 7 στο 6 όχι στο 2. Η ΑΕΚ τώρα είναι στο 2».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Αυτή τη στιγμή με αυτά που είδα στα τελευταία ματς δεν μπορώ να πιστέψω σε τίποτα. Πρέπει να έρθει το κλίμα που υπήρχε. Μιλώ για όλους. Κόσμο, διοίκηση, ποδοσφαιριστές. Ήταν ντροπιαστική ήττα. Δεν νομίζω να υπάρξουν εξελίξεις. Πρέπει να γίνει διαχείριση».

Για τη διαιτησία: «Ήταν εξαιρετική η διαιτησία. Πρέπει να τα λέμε και να είμαστε σωστοί. Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη της».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο-ThemaSports
07/07 @ 12:20

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο

Η ΑΕΚ τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στέλνει ευχαριστίες και επιστρέφει Κύπρο

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/07 @ 10:47

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η AEK ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, η οποία θα συνδυαστεί με το άνοιγμα του νέου AEK Store στο ΑΕΚ ARENA.

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή-ThemaSports
06/07 @ 10:32

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (6/7,15:00) το απόγευμα η ΑΕΚ απέναντι στη Σερκλ Μπρίζ.

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο-ThemaSports
05/07 @ 10:07

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο

Την Κυριακή (07/07) αναμένεται στην Κύπρο ο Ισπανός μέσος, Τζίμι Σουάρες, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ