Themasports

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, βγήκε μπροστά μετά και τη βαριά ήττα από την Πάφο και τα.. έψαλλε σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προεδρική... κίνηση: Τους κατσάδιασε όλους ο Καραπατάκης

Στην ομάδα της Λάρνακας περιμένουν αυτή η κίνηση του προέδρου να... πιάσει τόπο και να αφυπνιστούν οι πάντες ενόψει του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στην «Αρένα» στις 21/04.

Ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας, όπου επιβάλλεται οι «κιτρινοπράσινοι» να επιστρέψουν στις νίκες για να πάρουν και ψυχολογία ενόψει της... τελικής τους αντεπίθεσης, όπου θα κυνηγήσουν την ανατροπή των δεδομένων για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα», αφού οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, κυνηγάνε με αξιώσεις την έξοδο τους στην Ευρώπη και... έχουν πάρει και τον αέρα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς την κέρδισαν δύο φορές με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο.

Όμως οι «κιτρινοπράσινοι» δεν βλέπουν τόσο... μακριά, αφού προηγείται το ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για να έχει νόημα και η συζήτηση για τα επόμενα παιχνίδια, αφού αν χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο αντί να μειωθεί η απόσταση (μιας και «συγκρούονται» Άρης και ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό την 5η αγωνιστική και άρα θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες, είτε από τη μία, είτε και από τις δύο ομάδες), θα χαθεί και φέτος το τρένο.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ναι μεν υπήρξε... εξάψαλμος από τον πρόεδρο Καραπατάκη, αλλά τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την όλη κατάσταση και δεν πανικοβάλλονται από την αγωνιστική κρίση που περνάει η ομάδα και δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, προτίθενται να στηρίξουν τόσο τον Όλτρα, όσο και τον Ρόκα, αλλά περιμένουν άμεσα η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, αλλιώς, αν συνεχιστεί ο... κατήφορος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο-ThemaSports
05/07 @ 10:07

Το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία και η άφιξη Σουάρες στην Κύπρο

Την Κυριακή (07/07) αναμένεται στην Κύπρο ο Ισπανός μέσος, Τζίμι Σουάρες, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα του φιλικού-ThemaSports
04/07 @ 10:32

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα του φιλικού

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ που σημειώθηκαν στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ... 

Φεράντο: «Καλό τεστ για να βγάλουμε συμπεράσματα»-ThemaSports
03/07 @ 21:51

Φεράντο: «Καλό τεστ για να βγάλουμε συμπεράσματα»

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο παραχώρησε δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε να «πυροβολεί»-ThemaSports
03/07 @ 22:30

Ξεκίνησε να «πυροβολεί»

Το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε ο Έντσο Καμπρέρα, στη φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο για το δυνατό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 18:21

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο για το δυνατό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο, για το αποψινό (19:00) δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ