Στην εκπομπή Capital Sports, με τον Πόλυ Χαραλάμπους μίλησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομόνοιας 29ης Μαίου, Αδάμος Ευσταθίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το φινάλε της σεζόν: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα, οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε δεν αφήνουμε κάποτε να γίνουν. Δεν θέλω να θεωρεί κάποιος ότι τα λέμε αυτά επειδή δεν νικήσαμε προχθές. Είχαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε».


Για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Μεγάλο κέρδος για μας. Τα θετικά της φετινής χρονιάς είναι πάρα πολλά, ακόμα και το ότι διεκδικήσαμε άνοδο με τον προυπολογισμό που έχουμε. Είδαμε τον κόσμο μας να τριπλασιάζεται, από τους 500 πιο παλιά, φέτος έχουμε δει 1000 και 2000 άτομα στο γήπεδο».


«Είναι καλά να αναλύσουμε πρώτα ποιοι είναι οι λόγοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, όλοι κάνουν λάθη. Εμείς βλέπουμε ότι καταφέραμε να διεκδικήσουμε με έναν προυπολογισμό χαμηλό, ακόμα και τον Ιανουάριο μειώσαμε τον προυπολογισμό. Η ομάδα δεν έχει χρέη. Θέλαμε να είμαστε σωστοί σε όλους τους υπαλλήλους του σωματείου».


«Έγινε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι, ο Απόστολος Μακρίδης και ο Ανδρέας Σάββας έκαναν καλή δουλειά. Όταν δεν μας έβγαιναν κάποια πράγματα, έγινε η αλλαγή με τον Γιάννο Λυμπουρή και πήγε εξαιρετικά καλά. Θεωρώ ότι όλο το οικοδόμημα έχει μεγαλώσει. Πέρσι ήμασταν 10οι, φέτος θα είμαστε το χειρότερο στην 4η θέση».


Για τον Ζόρντι: «Η παρουσία του και μόνο είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι πολύ επαγγελματίας, έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς πέρα από το αγωνιστικό. Δεν θέλω να εστιάζω σε παίκτες ή προπονητές ή άτομα του ΔΣ. Δουλεύουμε συλλογικά».


Αν σκέφτεται να αποκτήσει περισσότερους ξένους παίκτες η Ομόνοια 29Μ: «Το είχαμε πει ότι αν η ομάδα χρειάζεται παίκτη και δεν βρίσκει Κύπριο, τότε θα πάμε σε ξένους. Αδικούμε γενικά τους Κύπριους. Έχει να κάνει με το οικονομικό, υπήρχε παίκτης της ΑΕΖ που έπαιρνε τα διπλάσια από όσα έπαιρναν οι τρεις παίκτες μας μπροστά. Υπάρχουν παιδιά των 800 ευρώ που βγάζουν μάτια. Πρώτα θα δούμε τι έχουμε και έτσι θα πορευθούμε. Αν διεκδικούμε άνοδο ή όχι είναι δευτερεύον για εμάς. Η πρώτη σκέψη το καλοκαίρι είναι να δούμε τι θέλουμε. Από τις 70 χιλιάδες γενικό προυπολογισμό στο αγροτικό μέχρι και τις 5000 χιλιάδες φέτος, θα δούμε πως θα συνεχίσουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε»


Αν έρθει επενδυτής θα του ανοίξετε την πόρτα: «Δεν είναι επενδυτές για εμάς. Δεν κάνουν μια επένδυση για να πάρουν λεφτά, απλά παίρνουν την ιδιοκτησία μιας ομάδας. Δεν είναι επενδύσεις, αλλά ιδιοκτησία και αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία στην Ομόνοια. Δεν βλέπω τρόπο να γίνει στην ομάδα μας αυτό. Υπάρχουν άλλοι τρόποι, όπως ένα γήπεδο ή ένα προπονητικό».


«Η μοναδική αποτυχία για το σωματείο μας θα ήταν να αφήσουμε στην άκρη αυτά που πιστεύουμε. Το αγωνιστικό μας στεναχωρεί και δεν μας απογοητεύει. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να αποτύχουμε, ακόμη και να πάμε στο αγροτικό για να μην αλλάξουμε αυτά που πρεσβεύουμε».

Για το οπαδικό κίνημα στην Κύπρο, την κατάσταση που επικρατεί: «Η άποψη μου είναι ότι έχει κάνει μεγάλη ζημιά η κάρτα, όχι όπως ήθελε το κράτος. Έχει κάνει ζημιά η τεράστια αποχή γιατί έχει οδηγήσει τους οπαδούς να μην έχουν επαφή με το γήπεδο. Οι κόντρες πλέον δεν είναι οπαδικές, δεν είναι ποιος θα κάνει το πιο ωραίο κορεό και καταλήγουμε σε κόντρες μέσα στα γήπεδα και εκτός. Η κατάσταση είναι λίγο πιο ανεξέλεγκτη πλέον. Μια ολόκληρη γενιά δεν πήγαινε γήπεδο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζει στα Κυπριακά «σαλόνια» ο Ψάλτης! Η νέα του ομάδα...-ThemaSports
04/07 @ 15:24

Συνεχίζει στα Κυπριακά «σαλόνια» ο Ψάλτης! Η νέα του ομάδα...

Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Πάρη Ψάλτη που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ενίσχυση στον «άσο» για την Ομόνοια 29Μ - Ανακοινώθηκε το deal!-ThemaSports
03/07 @ 10:14

Ενίσχυση στον «άσο» για την Ομόνοια 29Μ - Ανακοινώθηκε το deal!

Την απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα Baptiste Reynet ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Θύρα 9: Επίσημη εθελοντική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας -ThemaSports
02/07 @ 12:42

Θύρα 9: Επίσημη εθελοντική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ενημέρωση από την Θύρα 9 σχετικά με την βοήθεια της για τις πυρκαγιές και κάλεσμα για βοήθεια και προς τον κόσμο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ