Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Χρήστος Χαραλάμπους πριν 4 χρόνια ήταν στο τημ του Ντούσαν Κέρκεζ, όταν η ΑΕΛ σήκωνε το τρόπαιο μέσα στην Λευκωσία, νικώντας τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πριν δυο περίπου εβδομάδες, ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, τον φώναξε να ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου. Βασική προτεραιότητα για τον ίδιο, είναι να καταφέρει η ομάδα να βγάλει τον κίτρινο λαό στους δρόμους σε μερικές εβδομάδες.

Δεν τον λες άπειρο, επειδή για μια τετραετία κέρδισε πολλά, ως ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην τεχνικού των γαλαζοκίτρινων. Επίσης σημαντικές οι παραστάσεις που είχε την τρέχουσα σεζόν, όπου διετέλεσε για κάποιο διάστημα ως βοηθός του Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ, για μερικούς αγώνες υπηρεσιακός, στην πορεία τον είχαν χρίσει… μόνιμο.

Πρόκειται για επαγγελματία που διακρίνεται για την ηρεμία του. Τέτοιος ήταν και την εποχή που έπαιζε μπάλα, ήταν κεντρικός χαφ. Γενικά είναι ήσυχος μπροστά από τον πάγκο, πιστεύει πολύ στην μεθοδικότητα και στην ομαδική δουλειά.

Έτσι λειτούργησε και στον χθεσινό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Ουδείς περίμενε ότι ξαφνικά θα εμφανιζόταν στο γήπεδο μια ΑΕΛ που θα έπαιζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Χαλίλι στο πρώτο ημίχρονο (βρήκε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ), δεν κινδύνεψε σε άλλη φάση η ομάδα του.

Όντας σχετικά βελτιωμένη στην επανάληψη, βρήκε το γκολ από το «στημένο» του Μεντόζα, μερικά λεπτά πριν το φινάλε. Τον ένα μήνα που έχει μπροστά του ο 41χρονος κόουτς, θα τον αναλώσει στην σωστή προετοιμασία της ομάδας, για να πετύχουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση κόντρα στην Ομόνοια.

Μετά την πρώτη του παρουσία στο «Άλφαμέγα» ως πρώτος προπονητής της ΑΕΛ, ο Χαραλάμπους είχε δηλώσει ότι υπήρξαν στιγμές που… βούρκωνε.

Χτες βράδυ, δεν είπε κάτι για τα συναισθήματα του, αλλά ενδεχομένως να τον… έπιασε ανατριχίλα, όταν μπήκε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο και είδε τις τρεις κερκίδες να μοιάζουν με ηφαίστιο! Όπως και μετά την λήξη της αναμέτρησης, όπου οι οπαδοί πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ