Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο νέος πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό του πατέρα του Ανδρέα Καραμανώλη. Ήταν δύσκολη απόφαση να αναλάβω την προεδρία, αλλά στο τέλος συνειδητή. Θα υπηρετήσω το Σωματείο μας ξανά. Αναλαμβάνω μια τεράστια ευθύνη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει μια σπουδαία δουλειά, για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες. Μετά τη Γ.Σ. νιώσαμε την στήριξη των μελών. Θα δώσουμε τα πάντα για να επιτύχει η Νέα Σαλαμίνα τη νέα σεζόν».

Για τις ενέργειες που θα κάνει η διοίκηση: «Μαγική συνταγή δεν υπάρχει. Μπήκαν εκατομμύρια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε μετά τη φετινή επιτυχημένη πορεία. Η Νέα Σαλαμίνα είναι οικογένεια. Χτυπήσαμε την εξάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Ελπίζουμε με κάποιες νέες προσθήκες να φτάσουμε ψηλότερα. Ο πήχης ήταν ψηλά από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά εμείς θέλουμε να τον πάρουμε ψηλότερα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον προηγούμενο πρόεδρο. Αφήνει σπουδαίο έργο πίσω του».

Για τη Γενική Συνέλευση: «Ήταν μια παραγωγική νύχτα. Κατατέθηκαν προτάσεις, υπήρξαν προβληματισμοί. Ο χάρτης του Κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Εμείς δεν έχουμε επενδυτές. Οικονομικός αιμοδότης είναι ο κόσμος. Η Νέα Σαλαμίνα έχει αρκετές χιλιάδες κόσμο. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον σπόνσορα ή επενδυτή, εμείς έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Έχουμε ευθύνη να υπηρετήσουμε το Σωματείο».

Για το οικονομικό: «Είναι γνωστοί οι τρόποι εισροής χρημάτων. Θα επενδύσουμε και στο γήπεδο μας από πλευράς διαφήμισης. Θα προσπαθήσουμε και μέσω μάρκετινγκ. Το μπάτζετ μας είναι γνωστό στον κόσμο. Θα κάνουμε ένα προϋπολογισμό που θα είναι ισοσκελισμένος. Θα είναι ίδιος με φέτος. Έγινε σπουδαία δουλειά από το 2013 μέχρι σήμερα. Όλα τα διοικητικά συμβούλια που πέρασαν, έριξαν το χρέος αισθητά. Η φετινή πορεία ανέβασε τον πήχη και καλούμαστε να τον ανεβάσουμε ψηλότερα».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για κάποια δημοσιεύματα που δεν ευσταθούν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η πρόθεση μας είναι να συνεχίσει. Έγινε συνάντηση σήμερα το πρωί, για να του πούμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε. Καλώ τον κόσμο μας να κλείσει τα αυτιά του σε αυτά τα δημοσιεύματα. Μας λύπησε το γεγονός ότι ακριβώς μετά τη Γενική Συνέλευση, βγήκαν δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μείναμε λίγο πίσω από πλευράς προγραμματισμού. Δώσαμε μια εβδομάδα στον προπονητή να μας απαντήσει. Υπάρχει η πρόθεση για συνεργασία».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Απ΄ ότι καταλαβαίνω φεύγει και πάει στον Απόλλωνα. Θα ήταν καλό να μιλήσουμε πρώτα μαζί του για να είμαστε σίγουροι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα εργομετρικά-ThemaSports
03/07 @ 20:02

Τέλος τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:35

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»-ThemaSports
02/07 @ 10:20

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»

Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
02/07 @ 10:05

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούν λαχνό για τον κόσμο με ταξίδι στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)-ThemaSports
06/07 @ 18:00

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας για την σεζόν 2024/25:

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»-ThemaSports
01/07 @ 12:57

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ