Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο νέος πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αρχικά θέλω να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Καραμανώλη για τον θάνατο του πατέρα του. Μας άφησε όλους άφωνους το συμβάν».

Για το πως πήρε την απόφαση για την προεδρία: «Ήμουν στο παρελθόν για οκτώ χρόνια στα διοικητικά της Νέας Σαλαμίνας. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν εκτός, όμως μετά από όσα συζητήσαμε με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ένιωθα ότι μπορώ να αναλάβω. Με την υποστήριξη του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας, νιώθουμε ότι μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μία ασφάλεια, υγεία και γιατί όχι και σε επιτυχίες».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη Γενική Συνέλευση: «Περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση, όμως είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό που επισημάναμε στα μέλη μας, είναι πως ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει στην Κύπρο. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, θα ακολουθήσουμε το μοντέλο των προηγούμενων χρόνων. Θα διατηρήσουμε τον προϋπολογισμό της περσινής χρονιάς. Υπάρχει αγάπη, όρεξη και ζήλος για να προχωρήσουμε. Ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις από το 2013 μέχρι το 2020. Είδαμε ανθρώπους να δίνουν από την τσέπη τους και να τρέχουν καθημερινά για την ομάδα. Τέτοιους ανθρώπους τους εμπιστευόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για τον πήχη που μπήκε ψηλά: «Ο πήχης μπήκε ψηλά από την παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Έφτασε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να κτυπάει την πόρτα της πρώτης εξάδας. Έγινε πολύ σκληρή δουλειά από το Δ.Σ. και όλους στην ομάδα. Στόχος μας είναι να πάμε ψηλότερα, αυτή είναι η προσπάθεια που θα κάνουμε».

Για το αν θα ψάξουν για επενδυτή: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά γενικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Επενδύονται αρκετά χρήματα. Θα είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση, είτε λέγεται σπόνσορας, είτε επενδυτής, είτε οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Ήδη θα ετοιμάσουμε ένα πρότζεκτ για να παρουσιάσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο. Όλα τα μέλη της Νέας Σαλαμίνας πρέπει να γνωρίζουν πως είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να συνεχίσουμε».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Καταρχήν έχουμε στεναχωρηθεί για κάποια δημοσιεύματα χθεσινά, ακριβώς μετά τη Γενική Συνέλευση. Έχουμε πρόθεση να παραμείνει ο προπονητής μας, ήταν το Νο1 στην ατζέντα μου και σήμερα συναντηθήκαμε. Μιλήσαμε για όλα τα θέματα. Θα θέλει κάποιες μέρες για να μας απαντήσει. Δώσαμε μία εβδομάδα διορία για να μας απαντήσει. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Ο Μάκης από ότι έχουμε μάθει και μετά από επικοινωνία μαζί του, αποχωρεί για τον Απόλλωνα όπως λένε τα δημοσιεύματα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη δουλειά που έκανε. Έχουμε συνεργαστεί και πιο παλιά, σε πιο δύσκολες μέρες. Βοήθησε το σωματείο και αν ο Απόλλωνας ή κάποια άλλη ομάδα είναι το μέλλον του, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και θα τα λέμε στα γήπεδα».

Για την ενίσχυση της προπονητικής ομάδας: «Θέλω να μεταφέρω προς τον κόσμο της ομάδας, πως το μεγάλο κονδύλι είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Θα στελεχωθεί όσο καλύτερα γίνεται. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως οφείλουμε να έχουμε μία προπονητική ομάδα που να μπορεί να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά της. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους».

Για το αν υπάρχει άλλος προπονητής στη λίστα αν δεν συνεχίσει ο Πουρσαϊτίδης: «Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον προπονητή μας. Από χθες, όπως γνωστοποιήσαμε στην Γενική Συνέλευση, είναι να συναντηθούμε με τον προπονητή και να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Πρόθεση μας είναι να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας».

Για τον Ντορεγκαράι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την ομάδα, έκανε μία πάρα πολύ καλή σεζόν. Έχει κάνει εντυπωσιακό δεύτερο γύρο. Πρόθεση μας είναι να τον κρατήσουμε και ο ποδοσφαιριστής είναι καθαρά της Νέας Σαλαμίνας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται γι΄ αυτόν ή για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή μας, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα εργομετρικά-ThemaSports
03/07 @ 20:02

Τέλος τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)-ThemaSports
02/07 @ 11:35

Πρώτη προπόνηση για Νέα Σαλαμίνα (Φωτογραφίες)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»-ThemaSports
02/07 @ 10:20

Κωνσταντίνου: «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα προβλήματα που έχει, όμως θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και τα δικά μας συμφέροντα»

Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
02/07 @ 10:05

Καλοκαιρινός λαχνός από την Νέα Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούν λαχνό για τον κόσμο με ταξίδι στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)-ThemaSports
06/07 @ 18:00

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας (2024/25)

Το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας για την σεζόν 2024/25:

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»-ThemaSports
01/07 @ 12:57

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Τσίκο: «Δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας - Απαιτείται η τήρηση τους»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της, ενημερώνει για το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ