Themasports

Μέχρι στιγμής, η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, των Μπεσεντίν, Κίτσου, Γιούστε και Σράντι, ενώ έληξε και το συμβόλαιο του Μπασιρού, ο οποίος όμως είναι σε επαφές με τη διοίκηση για παραμονή του στην ομάδα, αφού τον θέλει και τη νέα σεζόν ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θυμίζουμε ότι αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Φώτης Παπουλής.

Για τον Κίτσο θα υπάρχει ένας... αστερίσκος, αφού αποχώρησε όχι επειδή δεν είναι στα πλάνα του Αυγουστή για τη νεά χρονιά, αλλά επειδή έληξε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι "πράσινοι" θα ήθελαν να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο 20χρονος Ελλαδίτης άσος, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και δεν ήταν από τις... κλασικές μεταγραφές του Καταλόγου Β΄ που γίνονται απλά για να... γίνουν από αρκετές ομάδες.

Λογικά ο Κίτσος θα είναι στην προετοιμασία των Πειραιωτών και θα αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ ή όχι. Μέχρι τότε η Ομόνοια θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξει...

Θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν και άλλοι ξένοι/κοινοτικοί παίκτες από τους Κυπελλούχους, ακόμα κι αν έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, αφού δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Κύπριου τεχνικού για την Ομόνοια που στοχεύει να δημιουργήσει για τη σεζόν 2023-2024, η οποία θα έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το κεφάλαιο "ενίσχυση", αξιολογούνται πολύ προσεκτικά οι πρώτοι υποψήφιοι στόχοι, τόσο από την Επιτροπή Προγραμματισμού όσο και από τον Σωφρόνη Αυγουστή, για να μην την πάθουν όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ